ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΊΤΟΥ μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινοβραδυνή εκδήλωση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στην πόλη των Γιαννιτσών.
Οικοδεσπότης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, Αστέριος Αντωνίου και ο Μίμης Πανίδης πάντοτε μπροστά και στην επικαιρότητα σε αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πλήθος εκπροσώπων από αντίστοιχες ΕΠΣ από όλη την επικράτεια, αλλά και από μεγάλες ομάδες της Α΄ Εθνικής. 
Η εκδήλωσε ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον πρόεδρο.  Μετά την σύντομη εισήγηση του, ακολούθησαν βραβεύσεις προσώπων του ποδοσφαίρου που διακρίνονται  με τις επιδόσεις τους και την προσφορά τους. Να σημειώσουμε ότι βραβεύτηκαν επίσης παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πρόσωπα της διαιτησίας, όπως επίσης και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Στις βραβεύσεις δε λησμονήθηκε για την συμβολή του και ο χώρος των δημοσιογράφων και στο πρόσωπο της Χριστίνας Κωστογλίδου Παπαδοπούλου , αναγνωρίστηκε η προσφορά και η συμβολή όλων των δημοσιογράφων και των συντελεστών για να φτάνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η αθλητική είδηση στους φιλάθλους

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι δήμαρχοι Έδεσσας, Αλμωπίας και Πέλλας, ο πρώην Δήμαρχος και βουλευτής Πέλλας, Δάνης Τζαμζής και η Πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής Πέλλας Θεοδ. Τζάκρη.























EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ

PELLAin
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]