ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ Η "ΧΕΙΜΑΖΌΜΕΝΗ" ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΡΙΔΑΙΑ, παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Αλμωπίας. 

Και το διασαφηνίζουμε!
Παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες δημόσιες τοποθετήσεις του δημάρχου, δυστυχώς για άλλη μία φορά θα γίνουμε οιωνοί τραγελαφικών καταστάσεων!

Το αποκαλυπτικό PELLAin για άλλη μία φορά "σπάει τη θολή" ενημέρωση, όπως το έχει κάνει επανειλημμένα, και έχει δικαιωθεί πλήρως στα όσα έχει καταγράψει ως τώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ως τώρα απελπιστική κατάσταση όπου όλη Αριδαία παρουσιάζει εικόνα τριτοκοσμικής πόλης, με χωματόδρομους, σκόνες, χώματα, λάσπες διαρροές και ατελείς κατασκευές, για τα οποία αισθάνεται ικανοποιημένος ο δήμαρχος, σε σχετικό δελτίο αναφέρεται  ότι θα ξεκινήσουν οι διορθωτικές ασφαλτοστρώσεις, ενώ πέρυσι διατείνονταν ότι θα ολοκληρωθούν με το πέρας της τοποθέτησης των αγώνων του αποχετευτικού!

Ο λόγος;
Λοιπόν δεν αρκούν τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου και προκειμένου να προληφθούν τα δυσάρεστα, θα πραγματοποιηθούν περιορισμένης έκτασης επεμβάσεις σε ορισμένους μόνο δρόμους της Αριδαίας!

Αυτό συμβαίνει διότι δεν προβλέφθηκαν ως έπρεπε, από την αρχή, σύμφωνα με την αρχική μελέτη, οι χρηματικές ανάγκες για την ολοκλήρωση του έργου και αναγκάστηκαν από το δήμο να κατατεθεί εκ νέου πρόσθετη συμπληρωματική μελέτη για να αποπερατωθεί!

Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι πειραματισμοί και οι άστοχες προβλέψεις του δημάρχου, προσμετρούν άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η συμπληρωματική μελέτη που κατατέθηκε στην περιφέρεια, ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ!!!!

Επομένως 3 είναι οι επιλογές που απομένουν:
1. Χρήματα που προορίζονταν για τα υπόλοιπα χωριά να μεταφερθούν στο ημιτελές έργο του αποχετευτικού, που επιμένουμε δε θα λειτουργήσει,
2. Να υπάρξει δανεισμός (λίγο δύσκολο),
3. Να αυξηθεί η φορολογία περαιτέρω προς τους δημότες (πολύ πιθανό) 

Όπως και να έχει το "σερί" αποτυχιών του δημάρχου Αλμωπίας συνεχίζεται και δε φαίνεται σε αυτό τον ασταμάτητο κατήφορο να υπάρχει φρένο!!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]