Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΙΚΟΝΕΣ απείρου κάλους αναμένεται να εκτυλιχτούν από την κακή έως τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ψηφοφορίες για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και τις επιτροπές οικονομικών και ποιότητας ζωής.
Την ερχόμενη Κυριακή τη συνήθη ώρα 11.00, υπάρχει πρόσκληση για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας, υπό την προσωρινή προεδρία του Σ.Σωτηριάδη.

Το αντικείμενο αφορά την εκλογή προσώπων για το σχηματισμό των παραπάνω δύο επιτροπών. Πέρα από την ανάγκη ορθής λειτουργίας της δημοτικής αρχής, υπάρχει και ένα μείζον ζήτημα που δυστυχώς επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τις πολιτικές επιλογές του δημάρχου, με συνέπεια τη μη εύρυθμη λειτουργία του δήμου σε βασικά και ζωτικά θέματα.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα προκύψει την ερχόμενη Κυριακή, για τη μη πληρωμή έγκαιρα των προνοιακών επιδομάτων, ευθύνη φέρει ο δήμαρχος, ο οποίος επέλεξε να κάνει άσκοπα"πολιτικά παιχνίδια", με συνέπεια τη ζημιά να την πληρώνουν οι δημότες του δήμου.

Αν και αυτή τη φορά δε φροντίσει, ώστε να επιδοθούν πολύ σύντομα στους δικαιούχους τα προνοιακά επιδόματα, τότε είναι πλέον φανερό ότι το ενδιαφέρον του δεν είναι για τους δημότες, αλλά αποκλειστικά για το πως θα ικανοποιήσει τις προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΉΘΕΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ. ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΤΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]