Για τα σου (For pate a choux): 114 γρ. νερό (114 gr. water) 57 γρ. βούτυρο (57 gr. butter) 1 πρέζα αλάτι (a pinch of salt) 75 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (75 gr. flour) 2 αυγά (2 eggs)
Για την κρέμα (For the profiterole cream): 1 λίτρο γάλα (1 litre of milk) 300 γρ. ζάχαρη (300 gr. sugar) 100 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο (100 gr. sifted flour) 100 γρ. κακάο κοσκινισμένο (100 gr. sifted cocoa)
Για το γέμισμα των σου και το γαρνίρισμα (For the filling): 200 γρ. σαντιγύ (200 gr. whipped cream)
|
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :