ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΣΗΣ: ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ -ΒΙΝΤΕΟ-



ΕΝΤΟΝΑ δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρώσης που έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της συμπολίτευσης, με όσα το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φως της ενημέρωσης.

Σε επικοινωνία του PELLAin μας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για όλα όσα συμβαίνουν στο δήμο Αλμωπίας, από το θέμα του προεδρείου για το δημοτικό συμβούλιο μέχρι τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο θέατρο "δασάκι", αλλά και στο μεγάλο θέμα του αποχετευτικού έργου στην πόλη της Αριδαίας!



  Ο Γιάννης Ρώσης από τα παλαιότερα ενεργά πολιτικά στελέχη της Ν.Δ., μας εκμυστηρεύτηκε προσωπικές εκτιμήσεις και αποφάσεις που δεν είναι επί του παρόντος, αλλά αν χρειαστεί θα αξιοποιήσει εν καιρώ, όπως ανέφερε. 

Πιστεύει ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος από τις σοβαρές ελλείψεις και τις λάθος επιλογές στις διαδικασίες.  Με την εμπειρία του όμως,  μας  μεταφέρει ότι ποτέ δεν είναι αργά για βελτιώσεις και να διορθωθούν τα λάθη, αλλά για να συμβεί αυτό σημαίνει ότι πρωτίστως θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά τα λάθη από την "Αρχή".

Σημαντικό επίσης είναι να σημειώσουμε ότι παρά την επίκληση του πριν από ένα μήνα, να πραγματοποιηθούν άμεσα παρεμβάσεις για αποκατάσταση του ορεινού οδικού δικτύου, μέχρι σήμερα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου που δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα οι αγρότες να μην μπορούν να πλησιάσουν στα κτήματα τους για τις συγκομιδές των κερασιών. 
Παράδειγμα η διαδρομή από "Γιαούρικτα" προς "Σόπτηφβντοου" δε περνιέται ούτε με άρμα μάχης!!!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις επισημάνσεις  του Γιάννη Ρώση στο δημοτικό συμβούλιο:




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]