Ν.ΠEΛΛΑΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ....-βίντεο-

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΨΑΛΟΣ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΠΡΟΜΑΧΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙ, ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΧΡΥΣΗ...   ...ΜΟΝΟ Η ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ , ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ...!

Μ ε τα ακραία καιρικά φαινόμενα να σαρώνουν την Πέλλα απ' άκρη σ'άκρη ήρθε και έκλεισε ο κύκλος των ζημιών(ας ελπίσουμε).
Με τους αγρότες να βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση από τα απανωτά χτυπήματα σε περιοχές που είχαν ήδη πληγή από τον παγετό. 
Από νωρίς το απόγευμα η κακοκαιρία έκανε την εμφάνιση της στην περιοχή της Κρύας Βρύσης, ερχόμενη από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και κατευθυνόμενη βόρεια και αφού σάρωσε στο πέρασμα της με κύματα ισχυρής βροχόπτωσης, ακολούθησε χαλαζόπτωση σε περιοχές της Έδεσσας, της Αψάλου, της Πολυκάρπης, των Προμάχων, του Εκκλησοχωρίου, του Εξαπλατάνου, της Χρυσής, κ.α.. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε το κύμα κακοκαιρίας προς την περιοχή της Άρνισσας με άγνωστα ακόμη τα αποτελέσματα στο πέρασμα της.

Δεν ακόμη εξακριβωμένο το μέγεθος της ζημιάς και σε ποιες περιοχές ακόμη έχουν γίνει ζημιές. Σύντομα θα υπάρξει καλύτερη ενημέρωση, μόλις πραγματοποιηθεί σχετικό έλεγχος στα κτήματα από τους αγρότες.

Το βέβαιο είναι ότι οι πληγές που έχουν πληγεί αναμένουν άμεση ανταπόκριση από την πολιτεία για καταγραφή των ζημιών και επιτάχυνση της διαδικασίας αποζημιώσεων.


Δείτε το παρακάτω βίντεο από τη χαλαζόπτωση στην Κρύα Βρύση:




Θεόδωρος Χαρανίδης
PELLAin



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]