3 ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ -video,foto-

3 ΦΟΡΤΗΓΑ αυτοκίνητα εν λειτουργία, θα παραλάβει το επόμενο διάστημα σύμφωνα με την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Δήμος Σκύδρας, από το Δήμο Καλαμαριάς.


Το πλαίσιο δωρεάς αφορά :
1 απορριματοφόρο
1 φορτηγό-πλυντήριο κάδων, και
1 φορτηγό ανατρεπόμενο

Έπειτα από επαφές που είχε η Κατερίνα Ιγνατιάδου με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, συμφωνήθηκε να παραδοθούν σύντομα.

Η Κατερίνα Ιγνατιάδου αναφέρθηκε στην προσπάθεια να καλυφθούν του Δήμου με κάθε τρόπο και αποδεικνύει κάθε φορά ότι τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Καλαμαριάς για την προσφορά αυτή.στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στις 19.30

Επίσης ψηφίστηκε ομόφωνα η αποδοχή της πρότασης για επίσπευση και καλύτερη οργάνωση των τηγανελαίων από τα σχολεία και τα νοικοκυριά του Δήμου προκειμένου να  επιτευχθούν  στόχοι., όπως η προστασία του περιβάλλοντος και οικονομικά οφέλη προς το Δήμο.

Ένα σημείο πάντως που "κέντρισε" το ενδιαφέρον είναι η επιμήκυνση κατά μία ημέρα της εμποροπανήγυρης της Σκύδρας, σε σχέση με πέρυσι. και συμφωνήθηκε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος και στη συνέχεια για ακόμη καλύτερη και αποδοτικότερη απόδοση του θεσμού.

Δείτε παρακάτω τα βασικότερα αποσπάσματα από τη χθεσινή συνεδρίαση της Πέμπτης 22.6.2017, στην αίθουσα του Δημ.Συμβουλίου Σκύδρας:






Θ.Χ.

PELLAin
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]