Ο καλύτερος αριστερός ακραίος επιθετικός της ηλικίας του στην χώρα, από την Α. Ακαδημία Γιαννιτσών στον ΠΑΟΚ Κ17.


Έκλεισε η μεταγραφή του Τσιάκαλου Νάσου από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Κ17).
Ο Γουμενισσιώτης ποδοσφαιριστής, επένδυσε και στερήθηκε πάρα πολλά με το καθημερινό πήγαινε έλα από Γουμένισσά - Γιαννιτσά, τις προπονήσεις και τις ατέλειωτες ώρες πάνω στους δρόμους, και ό,τι απέμεινε από τον χρόνο του τον αφιέρωνε στο διάβασμα, είναι μαθητής του 19 !!! Ελάχιστος ο χρόνος για παρέες , εξόδους, διασκέδαση κλπ.
Έτσι όμως έφτασε στον πρώτο του στόχο. Κέντρισε το ενδιαφέρον των ΠΑΕ. (Στην Ακαδημία Γιαννιτσών έγιναν 4 προτάσεις από διαφορετικές ΠΑΕ, μια από ΠΑΕ Θεσσαλονίκης , δυο των Αθηνών και μια από ΠΑΕ περιφέρειας). Η απόφαση δεν ήταν εύκολη για την οικογένεια και τον νεαρό Τσιάκαλο. Τελικά ο κύβος ερρίφθη υπέρ του ΠΑΟΚ. Φυσικά, τόσο η Ακαδημία , όσο και ο παίκτης νιώθουν δικαιωμένοι και κολακευμένοι από την πολύ τιμητική επιλογή και το ενδιαφέρον των ΠΑΕ και τις ευχαριστούν.
Ο Τσιάκαλος ως ποδοσφαιριστής περιγράφετε εγκωμιαστικά σε ρεπορτάζ που έγινε μετά τον αγώνα των μικτών ομάδων ΝΕΩΝ Πέλλας εναντίον Πιερίας, από έναν ουδέτερο σχολιαστή του οποίου τις παρατηρήσεις παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιες.(Toυ Νίκου Κολίτση By pamespor.gr αθλητική πύλη Πιερίας)

«…. Με αυθεντικό χατ τρικ του Τσιάκαλου στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νέοι της Πέλλας πέτυχαν το νικητήριο τέταρτο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με buzzer beater, τη στιγμή που οι αντίστοιχοι της ΕΠΣ Πιερίας είχαν κατορθώσει δύο φορές να ισοφαρίσουν σε 2-2 και 3-3 (έχαναν με 0-2 και 2-3), επιχειρώντας να κάνουν διαστημική προσγείωση στον πλανήτη… όνειρο, κερδίζοντας ένα παιχνίδι που θα μείνει στην Ενωσιακή ιστορία για το χιτσκοκικό φινάλε και τη συγκλονιστική εξέλιξή του στη διακύμανση του σκορ.
Οι νικητές προηγήθηκαν με τον Παπαδόπουλο, πριν ακολουθήσει η τριπλή καταιγίδα, ονόματι Τσιάκαλος, ενώ οι Πιεριείς σκόραραν με τους Κουκουνάρα (δύο γκολ) και Ιωαννίδη με πέναλτι.
Man of the match: ο σκόρερ των τριών γκολ, Τσιάκαλος (σημειωτέον αποχώρησε με τραύμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα), ήταν εξωπραγματικός στην κυριολεξία και στη μεταφορά, κάνοντας αναμφισβήτητα το «ημίχρονο της ζωής του», με διαστημική απόδοση, έκρηξη με και χωρίς την μπάλα, διείσδυση, ταχύτητα και υψηλή τεχνική κατάρτιση, αποτελεσματικότητα στις τελικές και ωριμότητα ενήλικα, στη διαχείριση των φάσεων και του χρόνου. Το μέλλον δεν του ανήκει, αυτός είναι το μέλλον…»
Μετά από αυτές τις εμφανίσεις και με αντίστοιχες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ και ΕΠΣΜ όπου αγωνίζεται η ομάδα ΝΕΩΝ της ΑΑΓ, ο Νάσος Τσιάκαλος κλήθηκε και στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (πρωτοφανές !!!) … πριν ακόμα φορέσει φανέλα ομάδας ΠΑΕ.
Τον ποδοσφαιριστή παρακολουθούσαν από διετίας το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ με τους κκ. Κώστα Λαγωνίδη και Κώστα Μαλιούφα των οποίων η εισήγηση ήταν διάχυτη από θετικά σχόλια για την ποδοσφαιρική ποιότητα του παίκτη.
Φυσικά και η κλήση του νεαρού στην Εθνική Παίδων ήταν και το κερασάκι στην τούρτα, κερδίζοντας έτσι και την συγκατάθεση για απόκτηση από τον αυστηρό στις επιλογές κ. Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο Διευθυντή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια στον Νάσο για την προσπάθεια οπως και στην οικογένεια για την στήριξη που του προσέφεραν. Ευχόμαστε υγεία και περεταίρω επίσης καλές επιτυχίες !!!
 Athletic Academy of Giannitsa.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]