ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΜΕ σαφές μήνυμα προς του βουλευτές που προτίθενται να ψηφίσουν για επικύρωση στο κοινοβούλιο τη συμφωνία των Πρεσπών γέμισαν οι πόλεις της Βέροιας και της Νάουσας!


Έλληνες πολίτες συνεχίζουν να ενημερώνουν τους αιρετούς εκπροσώπους τους που ψηφίσθηκαν προκειμένου να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας και όχι όλων όσων επιβουλεύονται τα εδάφη και την εθνική της κυριαρχία με ψευδεπίγραφες αναφορές στην ύπαρξη δήθεν Μακεδονικού έθνους και σε μία ανύπαρκτη Μακεδονική γλώσσα.

Οι αφίσες αυτές που πλέον κατακλύζουν ολόκληρη την ως τώρα απελευθερωμένη Μακεδονία μας εμπεριέχουν ένα σαφές μήνυμα που δεν επιτρέπει την αμφισβήτηση και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ίσως το σοβαρότερο εθνικό θέμα μεταπολεμικά που αναμοχλεύτηκε με αποκλειστικό υπεύθυνο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Πέρα από την όποια σοβαρή ευθύνη που επιβαρύνει σε ακραίο βαθμό την κυβέρνηση και τους συν αυτώ υποστηρικτές όπως το ΠΟΤΑΜΙ και τους δήθεν ανεξάρτητους βουλευτές από τις ενέργειες και τις πολιτικές επιλογές τους, επιπρόσθετα ευθύνη φέρει τόσο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΚΙΝ.ΑΛ. που πέρα από την πολιτική στρουθοκαμηλισμού που ακολουθούν, φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την ουσιαστική έλλειψη ανόρθωσης του αναμενόμενου πολιτικού παραστήματος σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα που αγγίζει τα όρια της προδοσίας. 

Αν σύμφωνα με τους αρχαίους κλασικούς λόγιους ότι ο αδιαφορών στη συγκεκριμένη περίπτωση φέρει την ίδια ακριβώς ευθύνη λόγω της μη αντίδρασης του στο μείζον πολιτικό και πολιτειακό ζήτημα με τους υποστηρικτές-δημιουργούς του προβλήματος, τότε ας αναλογιστούν τις συνέπειες και αυτοί από την προκλητική τους απάθεια έναντι των δίκαιων του έθνους και της πατρίδας που ποδοπατούνται βάναυσα.

Κάθε ενέργεια τους θα κριθεί βάσει των αρχών δικαίου φιλοπατρίας και την έλλειψη εδαφικής, ιστορικής και πολιτειακής υπεράσπισης της πατρίδας.









Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]