VIDEO - ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ! Επιβεβαίωση PELLAin

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!


Για άλλη μια φορά τα έμμισθα παπαγαλάκια του MpinosNews, διαψεύστηκαν και επιβεβαιωθήκαμε αφού είχε φέρει πρώτο το θέμα το PELLAin στη δημοσιότητα. 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας, Δημήτρης Βέσκος, στέλνει στο σκαμνί του Εισαγγελέα τον δήμαρχο Αλμωπίας, Δημήτρη Μπίνο. Έκανε πράξη τα λόγια του και έδειξε ότι δε μασάει. 

Σε μία υπόθεση που θα συζητηθεί και ίσως αποτελέσει πολύ σημαντική εξέλιξη  στο άμεσο μέλλον, οι πληροφορίες του PELLAin μιλούν για το "κερασάκι στην τούρτα" των όσων συμβαίνουν στη θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής, με αποκλειστικό υπεύθυνο το δήμαρχο Αλμωπίας.  
Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε αντίστοιχη εξέλιξη των πραμάτων μέσα σε έναν κυρίαρχο συνδυασμό, σε ολόκληρο το Νομό και όλα αυτά είναι αποτελέσματα επιλογών και ενεργειών με απόλυτη ευθύνη του δήμαρχου.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!!  ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜ. ΜΠΙΝΟ, Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ!!

Ο Δημήτρης Βέσκος, ο μακροβιότερος αιρετός του Νομού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι γνωστός για τη μετριοπαθή στάση του σε όλη του την πορεία ως τώρα. 
Για όσους τον γνωρίζουν καλά, δεν μπορούν δεχτούν το μέγεθος του αδικαιολόγητα ανήθικου πόλεμου που δέχεται προσωπικά και όχι μόνο, από τον ίδιο το δήμαρχο!!!


Εδώ και καιρό μιλάμε (γράφουμε) και χτυπάμε το κουδούνι συναγερμού αλλά ο συνδυασμός αλαζονείας και εξουσίας αποδεικνύονται για άλλη μια φορά επικίνδυνο "κοκτέιλ".

Ακολουθεί παρακάτω το βίντεο που σας εξασφάλισε το PELLAin. Δείτε τη σοκαριστική σκηνή που επικράτησε με την ανακοίνωση του Δημήτρη Βέσκου, που στέλνει το δήμαρχο Αλμωπίας στο σκαμνί του Εισαγγελέα:




Θ.Χ. 
PELLAin


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]