ΚΑΤΑΡΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡχΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ

ΠΛΗΡΗ κατάρρευση των υπηρεσιών και μηδενική παραγωγή πολιτικής σε μια περίοδο που κάθε λάθος πολιτική επιλογή δημιουργεί μύρια όσα προβλήματα, ο Δήμος Αλμωπίας έχει "παραδώσει το πνεύμα του" με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου Αλμωπίας.

Αμέτρητες πλέον θεωρούνται οι πολιτικές του αστοχίες και τις συνέπειες αυτών τις "πληρώνουν" οι δημότες του Δήμου. 
Στη χθεσινή ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος φανερά καταβεβλημένος άκαιρος και ανυπόστατος μπροστά στα προβλήματα που συσσωρεύει και δημιουργεί η καταρρέουσα δημοτική αρχή κάτω από την  δική του καθοδήγηση.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΣΡΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ: "ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ"


Πυρ ομαδόν δέχτηκε για πρώτη φορά στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου (30.8.2017) από ολόκληρη την αντιπολίτευση και τους διαφωνούντες, με τον ίδιο να αρκείται σε απολογητικού χαρακτήρα απαντήσεις, πολιτικά φληναφήματα και αόριστες αμπελοφιλοσοφίες!


Στην παραληρηματική απαντητική (αν μπορεί να ειπωθεί) τοποθέτηση του προκειμένου να δικαιολογηθεί για τη μη ένταξη του Δήμου Αλμωπίας στους επιχορηγούμενους μικρούς νησιωτικούς ή ορεινούς Δήμους όπως κατάφερε να "ενταχθεί" ο Δήμος Έδεσσας με έκτακτη επιχορήγηση 0.5 εκατομμύριο ευρώ, ανέφερε ως παράδειγμα ότι δεν χρηματοδοτήθηκαν, το Δήμο Πέλλας και το Δήμο Σκύδρας, τους οποίους με κάποιο "δικό του ιδιαίτερο" σκεπτικό εντάσσει στους ορεινούς δήμους!!!

 Επίσης στην ερώτηση του Χρήστου Χουρσόγλου ποια είναι η συνήθης ώρα προσέλευσης του στο γραφείο δημάρχου, η απάντηση του ήταν: "θα σε κάνω γραμματέα μου"!!!  

ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!

Δείτε το βίντεο παρακάτω και απολαύστε το Δήμαρχο της καρδιάς μας:






PELLAin

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βρε ουστ γιορτάζει κιόλας 3 χρόνια προσφοράς στην Αλμωπία λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]