Τη "Διαδρομή του Κρασιού" στη Νάουσας Ημαθίας ακολούθησαν σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης Α' Εξ. του ΔΙΕΚ Έδεσσας
Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στους "Δρόμους του Κρασιού" της Βορείου Ελλάδος
Τη "Διαδρομή του Κρασιού" στη Νάουσας Ημαθίας ακολούθησαν σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης Α' Εξ. του ΔΙΕΚ Έδεσσας, συμμετέχοντας ενεργά στην 5η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού. Υπό τη καθοδήγηση του εκπαιδευτή κου Κελεσίδη Ι. οι σπουδαστές της Έδεσσας συμπορεύθηκαν με τους αντίστοιχους σπουδαστές Μαγειρικής του ΔΙΕΚ Βεροίας, εντός του δικτύου των επισκέψιμων οινοποιείων του Ν. Ημαθίας. Η Διαδρομή με ενδιάμεσους σταθμούς:
--- το Βαένι στην Επισκοπή Ημαθίας
--- το κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας
--- και το κτήμα Φουντή στη Νέα Στράντζα Ημαθίας
ήταν κάτι παραπάνω από φανταστική. Οι σπουδαστές γνώρισαν τους δημιουργούς των γνωστών κρασιών, ξεναγήθηκαν και δοκίμασαν νέες και παλαιότερες σοδειές καθώς και τα φρέσκα του τρύγου 2017.
Τα θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και διοργανωτή των επισκέψεων κο Κελεσίδη Ι. που έφερε σε επαφή τους σπουδαστές από τα δύο γειτονικά ΙΕΚ, Έδεσσας και Βεροίας, χαρίζοντας τους τη δυνατότητα αφενός να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες, και αφετέρου να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τη Διαδρομή του κρασιού στα φημισμένα Οινοποιεία της Ημαθίας.
--- το Βαένι στην Επισκοπή Ημαθίας
--- το κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας
--- και το κτήμα Φουντή στη Νέα Στράντζα Ημαθίας
ήταν κάτι παραπάνω από φανταστική. Οι σπουδαστές γνώρισαν τους δημιουργούς των γνωστών κρασιών, ξεναγήθηκαν και δοκίμασαν νέες και παλαιότερες σοδειές καθώς και τα φρέσκα του τρύγου 2017.
Τα θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και διοργανωτή των επισκέψεων κο Κελεσίδη Ι. που έφερε σε επαφή τους σπουδαστές από τα δύο γειτονικά ΙΕΚ, Έδεσσας και Βεροίας, χαρίζοντας τους τη δυνατότητα αφενός να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες, και αφετέρου να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τη Διαδρομή του κρασιού στα φημισμένα Οινοποιεία της Ημαθίας.
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :