ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ... Ο ΜΕΝΙΟΣ Ο ΦΟΥΡ - ΦΟΥΡ «ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ» ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ...

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Τι μαθαίνει βρε παιδί μου ένας καλός ρεπόρτερ άμα το ψάξει λίγο παραπάνω. Πραγματικά το λέω, αφού λίγη ώρα μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στο κανάλι «Ε», ο Μένιος Φουρθιώτης κατέρρευσε -όπως γράφτηκε- και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές.

Καταρχάς περαστικά στον παρουσιαστή, ο οποίος εξήλθε από το νοσοκομείο «Νίμιτς» σήμερα, παρόλο που όπως έγραψε συνεργάτης του οι γιατροί ήθελαν να τον κρατήσουν και σήμερα μέσα.



Μόνο που «έτυχε» να μπει στο νοσοκομείο όλως τυχαίως φυσικά, μια ημέρα πριν από το δικαστήριο που είχε με την παλιά του αγαπημένη σταρ, Τζούλια Αλεξανδράτου.

Αυτήν, την οποία υπηρέτησε με αυταπάρνηση ως μάνατζέρ της, μέχρι την στιγμή που η ξανθιά καλλονή τον κατηγόρησε ότι της έκλεψε χρήματα μέσα από το σπίτι της.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, αλλά τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έδωσε το παρών για πολλοστή φορά, αυτή την φορά επειδή ήταν άρρωστος φυσικά.

Το κερασάκι στην τούρτα της ωραίας αυτής ιστορίας, είναι η σημερινή δακρύβρεχτη ανάρτηση συνεργάτη του, ο οποίος γράφει ότι είναι σίγουρος ότι ο Μένιος ζήτησε να φύγει με προσωπική του ευθύνη και συμπληρώνει ότι οι γιατροί του έδωσαν βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Περαστικά στο αγόρι αν πραγματικά αρρώστησε, αλλά τουλάχιστον πενήντα άνθρωποι στο «Ε» ήξεραν όπως πληροφορήθηκα την δίκη με την Τζούλια.

Γι' αυτό άλλωστε μόλις έγινε γνωστή η είδηση περί μεταφοράς του κ. Φουρθιώτη στο νοσοκομείο, οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να μην σκάσουν ένα αμυδρό χαμόγελο.

Όχι επειδή αρρώστησε το παιδί, προς Θεού, απλά επειδή αυτομάτως έκαναν τον συνειρμό με την δίκη που δεν παρέστη τελικά ποτέ…


newpost
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]