ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΈΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΠΕΛΛΑΣ -ΒΙΝΤΕΟ-

ΛΑΒΡΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ.. 

ΔΕΙΓΜΑΤΑ της πολιτικής που θα χαράξει η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας, έδωσε από το Μαυροβούνι Πέλλας, ο Αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
 Κατά την περιοδεία του στο Νομό (11.1.2018) οι κάτοικοι του Νομού δεν παρέλειπαν να του υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό θέμα είναι το θέμα του Μακεδονικού -ονομασία του κρατιδίου-και οι ανησυχίες που απασχολούν στο συγκεκριμένο θέμα.Να σημειώσουμε ότι το θέμα τέθηκε με περισσότερη θέρμη από τους γηγενείς κατοίκους, οι οποίοι μάλιστα ζητούσαν μία ξεκάθαρη τοποθέτηση επί του θέματος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη γενέτειρα του υποψηφίου βουλευτή Δάνη Τζαμτζή, το Μαυροβούνι Πέλλας, "ξεδίπλωσε" τις προθέσεις του όσον αφορά το αγροτικό θέμα και τις μεγάλες επιβαρύνσεις που έχουν υποστεί οι αγρότες, αλλά προχώρησε και σε πλήρη πολιτική τοποθέτηση στο θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων. Επίσης είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση της κεφαλής της Εκκλησίας και εξέφρασε τη διαφωνία του σε συγκεκριμένο θέμα.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΜΟΥ!

Οι φιλοφρονήσεις του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τον "οικοδεσπότη" Δάνη Τζαμτζή στο "χωριό του", και τη παρουσία του επίσης υποψήφιου βουλευτή Πέλλας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Διονύση Σταμενίτη. Παρόν ήταν και ο Γιάννης Ανδρίτσος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κ.Μ.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την υποδοχή του Κυρ.Μητσοτάκη στο Μαυροβούνι αλλά και τις τοποθετήσεις διεξοδικά στα βασικά θέματα με τους εκπροσώπους ενός από τους δυναμικότερους αγροτικούς συλλόγους της χώρας τον Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας:













Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]