ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, "ΑΡΓΥΡΑΣΠΙΣ"-ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ-


3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΝΤΑ 

Στις 2, 3 και 4 Μαρτίου στην περιοχή της Πέλλας, στα αχνάρια του μεγάλου Αλεξάνδρου και των Ελλήνων Μακεδόνων, προς τιμήν των αρχαίων πολεμιστών, που απετέλεσαν τις πρώτες ειδικές δυνάμεις στην ιστορία μας, των θρυλικών «Αργυράσπιδων» διεξήχθησαν οι ΚΓ΄ Πανελλήνιοι Αγώνες Ειδικών Δυνάμεων, των Λεσχών και συλλόγων των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων!
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στους πρόποδες του όρους Πάϊκο και στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών στην π. λίμνη και στα υψώματα.

 Εκεί που ο Ελληνικός Στρατός με τους δοξασμένους Ευζώνους μας, υπερφαλάγγισε και κατανίκησε τους Τούρκους στις 20/10/1912 και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια όλης της Μακεδονίας και της Θράκης.
Τους αγώνες που γίνονται υπό την αιγίδα της ΠΟΕΔ, διοργάνωσαν οι όμορες, ΛΕΚ Θεσσαλονίκης και ΛΕΚ Πέλλας, με την βοήθεια ειδικών και έμπειρων διοργανωτών από άλλες λέσχες.
Με μεγάλη συμμετοχή και από άλλες
 Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδας, της Κύπρου και τις Λέσχες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων,ολοκληρώθηκαν με επιτυχία εχθές το μεσημέρι με την απονομή μεταλλίων 









































Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]