Εισαγγελική παρέμβαση για τις βλάβες στο δίκτυο των πηγών Αραβυσσού


Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τα συνεχιζόμενα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη, με αιτία τη βλάβη που υπέστη ο αγωγός που τροφοδοτείται από τις πηγές της Αραβησσού Πέλλας. 

Ο εισαγγελέας ζήτησε:


1. Να πραγματοποιηθεί έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την υδροδότηση της πόλης..

2. Να πραγματοποιηθεί  οικονομικός έλεγχος στα κονδύλια που διακινήθηκαν και αν διακινήθηκαν στην ΕΥΑΘ για τη συντήρηση των υποδομών και δικτύων.

Σύσκεψη ύστερα από 5 ημέρες! 

Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις το Σάββατο, ύστερα από πέντε ημέρες αφότου ξεκίνησαν τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη με όλη τη γνωστή ταλαιπορία και τα μεγάλα προβλήματα που προοέκυψαν, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Ανακοινώθηκε από την ΕΥΑΘ ότι θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες οι διακοπές νερού. 


Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εχθές, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου ύδρευσης της Θεσσαλονίκης από το νερό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]