Δήλωση παραίτησης του Γιώργου Κυριακίδη από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Ν.Πέλλας.


Πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον ενεργό πολιτικό αγώνα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. Ν.Πέλλας, θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω με αυτόν τον τρόπο στο εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, αλλά και για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, τα παιδιά μας.

Δυστυχώς, δεν μου δόθηκε πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσω την αγωνιστική μου θέληση. Και για αυτό αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Γραμματέα της Χ.Α στον Ν.Πέλλας.

Την απόφασή τους να παραιτηθούν επίσης εκφράζουν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Ν.Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Κωνσταντίνος Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Ιωσηφίδης.

Τόσο εγώ, όσο και οι δυο συναγωνιστές, δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες σε κάθε εθνικό και κοινωνικό αγώνα, εάν εκτιμήσουμε ότι είναι δυνατόν να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα στα μείζονα εθνικά και οικονομικά προβλήματα που βιώνει σήμερα η Πατρίδα μας.

Οι περαιτέρω λόγοι και οι ακριβείς αιτίες που μας οδήγησαν στις παραιτήσεις μας, θα σταλούν εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Κυριακίδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]