ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ MEDIA ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Σ.ΚΟΚΚΑΛΗ

Η κοκαΐνη βρέθηκε στο κέντρο της πόλης του Κλίβελαντ, όπου ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου βρέθηκε νεκρός, λένε οι αστυνομικοί.


Σωκράτης Κοκκάλης νεώτερος Ο Σωκράτης Κόκκαλης, 34 ετών, ο γιος ενός Έλληνα δισεκατομμυριούχου, πέθανε στο κέντρο του Κλίβελαντ. 

CLEVELAND, Οχάιο - Τρεις baggies κοκαΐνης βρέθηκαν στο εσωτερικό της αίθουσας του ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης Cleveland, όπου πέθανε ο γιος ενός Έλληνα δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με δημοσιεύματα της αστυνομίας.
Ο Σωκράτης Σ. Κοκκάλης, 34 ετών, πέθανε σε ύποπτη υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με δημοσιεύματα της αστυνομίας. Μια επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή County Cuyahoga County.
Ο Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη Sr., ελληνικού επιχειρηματικού μεγιστάνα, σύμφωνα με το CNN Greece. Ο γέροντας Κόκκαλης είναι ο ιδρυτής της Intracom, ελληνικού τηλεπικοινωνιακού γίγαντα και κατηγορήθηκε το 2002 ότι ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας από το 1963.
Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Ο πρεσβύτερος Κόκκαλης είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός. Ο γιος του υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας και ήταν ο εκτελεστικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων για την Intracom, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας ποδοσφαίρου.
"Το πρόωρο πέρασμα του ... άφησε ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού σε πένθος για την απροσδόκητη απώλεια του Αντιπροέδρου Β του Ομίλου μας", λέει η δήλωση.
Η πρωτεύουσα στην Ελλάδα ανέφερε ότι ο νεότερος Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ σε επαγγελματικό ταξίδι που αφορούσε ένα έργο αθλητικών στοιχημάτων.
Ο νεαρός Κοκκάλης παρέμεινε στο ξενοδοχείο Mariott στο West Mall Drive στο κέντρο του Κλήβελαντ, σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας του Κλίβελαντ.
Αστυνομία και ασθενοφόρο κλήθηκαν στο δωμάτιό του περίπου στις 2:45 μ.μ. το Σάββατο για ένα όργανο έκθεσης που βρέθηκε στο δωμάτιο, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.
Τρεις baggies κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση. Φαίνεται πως πέθανε περίπου 12 ώρες πριν βρεθεί, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.
Η εξειδικευμένη μονάδα θανάτου για υπερβολική δόση φαρμάκων της αστυνομίας του Κλίβελαντ, η ομάδα ερωτηματολογίου που εμπλέκεται σε ηρωίνη, απάντησε στο ξενοδοχείο για να βοηθήσει στη διερεύνηση, αναφέρουν αστυνομικές αναφορές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]