34%, ένα άκυρο φιάσκο!


Πέσανε από πάνω θεοί και δαίμονες, Αμερική, Γερμανία.Αγγλία, Γαλλία , Τουρκία, Αλβανία( τόσοι πολλοί "φίλοι" της Ελλάδας, απροκάλυπτα μάλιστα;) κι όμως, μεγάλη επικράτηση της γραμμής του Προέδρου Γκιόργκι Ιβάνωφ( που υπεραμύνθηκε το Σύνταγμα που υπηρετεί, έτσι ώστε η συμμετοχή δεν ξεπέρασε το 34%, με αποτέλεσμα την ακύρωση του Δημοψηφίσματος και την μη επικύρωσή του από τον ίδιο! 

Ο Ζάεφ σύρεται σε εκλογές, που θα πάνε 3 μήνες πίσω την όλη υπόθεση, με την προυπόθεση ότι θα τις κερδίσει και με την προύπόθεση ότι θα πάρει τα 2/3 της Βουλής του και με την προύπόθεση ότι όλα αυτά θα τα επικυρώσει ο Πρόεδρος Ιβάνοφ! 

Στο μεταξύ η Ελλάδα τότε θα κάνει Ευρωεκλογές και Εκλογές ΟΤΑ , Μαϊο του 2019, και μετά πάμε για λήξη της παρούσας θητείας της Κυβέρνησης το Σεπτέμβριο 2019!


Και με πολύ στενό εκλογικό "κεφαλοκλείδωμα" από τις Παμμακεδονικές όλων των Βουλευτών που δηλώνουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησηε, να τους ψηφίσουν μόνο όσοι έλληνες πολίτες στηρίζουν τη προσύμφωνο των Πρεσπών και κανένας απολύτως άλλος, να μην παίζει πλέον κανείς με τα εθνικά μας ζητήματα, χωρίς δικά μας δημοψηφίσματα!



 Kostas Mpompotas
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]