ΠΑΟΚ ΡΕΕΕ!!!


Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να έχει… άστρο! Λένε ότι ένας πρωταθλητής πρέπει να παίρνει σπουδαίες νίκες ακόμη και σε μεγάλα ντέρμπι, έστω κι αν δεν βρεθεί στην καλύτερη του μέρα!

Αν δεχτούμε ότι τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά «δόγματα» έχουν δόση αλήθειας, τότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ελπίζουν βάσιμα ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Για τα δικά του υψηλά στάνταρντς δεν ήταν καν καλός. Κι όμως, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με έναν τεράστιο θρίαμβο (με 1-0) και με ένα τρίποντο το οποίο στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να αποδειχτεί κάτι περισσότερο από καθοριστικό!
Για να συμβεί αυτό, βέβαια, οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκε να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους έναν… ιπτάμενο Αλέξανδρο Πασχαλάκη που πραγματοποίησε εμφάνιση εφάμιλλη εκείνης του «Ντα Λουζ» στο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα και φυσικά τους Γιαννιώτη – Βούκοβιτς συμμάχους στην προσπάθειά τους, καθώς πρωταγωνίστησαν σε ένα απίθανο… blooper παραβιάζοντας ουσιαστικά μόνοι τους την «ερυθρόλευκη» εστία!
Άλλοι θα μιλήσουν για «θεία δίκη». Άλλοι θα θυμηθούν εξαιρετικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη που δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα αντάξια της απόδοσής του. Μάλλον, όμως, την τιμητική τους έχουν απόψε όσοι πιστεύουν στα… σημάδια της μοίρας. Γιατί το «διπλό» του ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε (σ.σ. είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» σκόραρε… χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία) μόνο ως… σημάδι τίτλου μπορεί να εκληφθεί!
sdna.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]