ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΛΕΥΘ.ΣΥΝΑΔΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΠΕΛΛΑΣ


ΜΕ ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν στους ακριτικούς Προμάχους Πέλλας τον Ευρωβουλευτή και Αρχηγό της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.(ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό, κάτοικοι, πολιτικοί παράγοντες και εκπρόσωποι  της ΠΟΠΣΜ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ).

Με μία επίσκεψη "αστραπή" ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός βρέθηκε στο ιστορικό χωριό των Προμάχων που πραγματοποιούταν παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού προς τιμήν του πολυούχου του χωριού Αγίου Δημητρίου, συνοδευόμενος από τον Γεν.Δ/ντή της ΠΑΤΡΙΕ Δημ.Γλυνό, τον Υπεύθ.Οργανωτικού της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Βορ.Ελλάδας Θεόδωρο Χαρανίδη, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Χρήστο Βαλασίδη, το πολιτικό στελεχος Νίκο Μπαμπαλή, τον καθ. κ. Γιώργ.Τασκασαπλίδη και τον γνωστό επιχειρηματία κ. Προδρομο Αντιψωμά.

Τον Στρατηγό υποδέχτηκε κατά την άφιξη του ο Πρόεδρος του Μ.Σ.Προμάχων και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάτσης. 
Αναφερόμενος στην επίσκεψη ανέφερε:
 " Είναι ιδαίτερη η χαρά μας που σας υποδεχόμαστε στο ιστορικό χωριό μας!" 

Ο Στρατηγός με την άφιξη του στους Προμάχους έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό, στο χωριό με τους περισσότερους αναλογικά υπηρετούντες στα ΛΟΚ για ολόκληρη την επικράτεια, καθ' ότι και ο ίδιος ΛΟΚατζής είναι ιδαίτερα αγαπητός από τους πρώην συναδέλφους του.
Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους αλλά και κοινου  πολιτικού ενδιαφέροντος.  Η Πρόεδρος μάλιστα της Τ.Κ. Περίκλειας Χρύσα Σούση, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση εξέφρασε την επιθυμία να χορέψει και ένα Τσάμικο χορό μετά από παραγγελιά δική της.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Αντιπροέδρου της ΠΟΠΣΜ Κεντρ. Μακεδονίας Γιώργου Δόντσιου, σε έναν πολύ καλό φίλο και πολύ καλό συνάδελφο, αναφερόμενος ότι η φιλία τους κρατά πολλά χρόνια.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠΣΜ Δυτ. Μακεδονίας Δημήτρης Γιουματζίδης αναφέρθηκε διεξοδικά στο καυτό θέμα σχετικά με το προσύμφωνο των Πρεσπών και συζήτησε με το Στρατηγό τις τελευταιές εξελίξεις σχετικά με το θέμα. 

Δείτε εικόνες βίντεο από την επίσκεψη:






















pellin-gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]