ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ


ΠΡΟΚΛΗΣΗ χωρίς προηγούμενο θεωρείται η επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου στην Πέλλα, όχι μόνο από τους Νεοδημοκράτες αλλά και γενικότερα από τους πολίτες του Νομού.

Να θυμίσουμε ότι ένα από τα λαμπρότερα στελέχη της Ν.Δ. στο Ν.Πέλλας ο Γιάννης Οτουντζίδης, που στάθηκε με παρρησία και ήθος απέναντι στις προκλητικότητες του δημάρχου Θεσσαλονίκης διεγράφη χωρίς να δοθούν εξηγήσεις από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για την πατριωτική του στάση απέναντι σε "χοχλιούς" της πολιτικής που αδιαφορούν με τη στάση τους απέναντι σε όσους προκαλούν τα πατριωτικά και τα ανθρώπινα αισθήματα των Ελλήνων.

Πέρα από τα όσα τραγικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα μεταξύ στελεχών της  Νέας Δημοκρατίας στο Νομό, μετά και από το φιάσκο της επίσκεψης Α. Γεωργιάδη στην Αριδαία και τη γκρίνια που ακούγεται για την έλλειψη παρουσίας στελεχών από την Αλμωπία στην εκδήλωση το Σαββάτου και τις "μπηχτές" μεταξύ των επίσημων ομιλητών, έρχεται και η επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κ.Δέρβου να ανάψει νέα φιτίλια!

Αλήθεια πότε θα προχωρήσει σε ανακοίνωση στο καυτό εθνικό θέμα του σκοπιανού η ΟΝΝΕΔ;
Αλήθεια πότε θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις κατά των νομοσχεδίων της κυβέρνησης που αποεθνικοποιούν την πατρίδα μας; 
 
Σύμφωνα με τον Τομέα Τοπ.Αυτ/σης της ΟΝΝΕΔ που όπως αναφέρει σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Πέλλας (αλήθεια μετά τη διαγραφή του Γιάννη Οτουντζίδη σε ποια ΟΝΝΕΔ Πέλλας αναφέρονται;) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Οι νέοι στην Τ.Α."


Δείτε παρακάτω τη σχετική πρόσκληση που μοιράστηκε σε μέλη της Ν.Δ. Πέλλας και που φυσικά απεκλείσθη από την πρόσκληση το pellain-gr!
 
Μάλλον ενοχλούν ορισμένους "γραφικούς "τα όσα καταγράφουμε.

Οψόμεθα για τις επιλογές των ιθυνόντων είτε αφορά τοπικά κομματικά στελέχη είτε αφορά κεντρική πολιτική γραμμή της ΟΝΝΕΔ, (ποσώς μας απασχολούν τα φοβικά σύνδρομα ορισμένων) και επιφυλασσόμαστε περαιτέρω με την προκλητική στάση τους!

 

 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]