Πάστα Σοκολατίνα - Chocolate Cake Recipe
Αυτή η εντυπωσιακή Πάστα Σοκολατίνα είναι υπέροχη,εύκολη και θα τους εντυπωσιάσει όλους! Υλικά (Ingredients): -σοκολατένιο κέικ ή παντεσπάνι (chocolate cake or chocolate sponge cake) Για τη Μους Σοκολάτα (For the Chocolate Mousse) -340γρ. κουβερτούρα 52% (340gr. semi-sweet chocolate) -720γρ. κρέμα γάλακτος (720gr. whipping cream) Για το σιρόπι (For the syrup): -50γρ. νερό (50gr. water) -50γρ. ζάχαρη (50gr. sugar) Για το γλάσο (For the glaze): -10γρ. ζελατίνη σε σκόνη (10gr. gelatin powder) -3 κ.σ. κρύο νερό (3 tbsp cold water) -125ml νερό (125ml water) -225γρ. ζάχαρη (225gr. sugar) -30γρ. κακάο (30gr. cocoa) -130ml κρέμα γάλακτος (130ml heavy cream)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :