Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/5)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να επιβληθείς στα συναισθήματά σου και να επικεντρωθείς αποκλειστικά στην εργασία σου με τον Πλούτωνα να τονίζει τις προσπάθειές σου. Ακόμη κι όταν πρόκειται για την προσωπική σου σχέση θα πρέπει να ακολουθήσεις την άμεση και ανοιχτή προσέγγιση. Αν ασχολείσαι με την έρευνα σε κάποιον επιστημονικό τομέα, τη μηχανολογία ή τα ηλεκτρονικά, μπορεί να καταλήξει σε μια αντισυμβατική ιδέα σήμερα, που θα έχει μια μικρή γεύση ιδιοφυΐας ή τρέλας.
ΤΑΥΡΟΣ
Η καριέρα σου, εάν σχετίζεται με το μάρκετινγκ, τον τουρισμός, τα ακίνητα, καθώς και με την επισκευή κατοικιών ή τη διακόσμηση, μπορεί να λάβει μια θετική στροφή με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου. Στην προσωπική σου ζωή χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή, γιατί ένα ενδεχόμενο πείσμα από το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσει μια δική σου άκαμπτη στάση και τα πράγματα να ακολουθήσουν μια πορεία εκτός ελέγχου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για σένα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς είναι αρκετά μεγάλες. Η έλλειψη κοινωνικής επαφής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι βασανιστική, θα πρέπει όμως...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]