Οι αλήθειες που δεν ξεχνάμε.


Ο κ. Πελετίδης δηλώνει πως όλα… είναι επιτυχία του Δήμου. Παρακάμπτει λοιπόν την χρηματοδότηση από την κυβέρνηση. Εχουμε λοιπόν στην Πάτρα το «προνόμιο» να παρουσιάζονται όλα τα έργα ως δράσεις της δημοτικής αρχής χάρη στην δική της «επαναστατική τακτική»!

Έχει λάβει ακόμη ο Δήμος 7 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των αποθηκών του ΟΣΕ. Υπάρχει ακόμη η παραχώρηση του Πλατανόδασους στον Καστελόκαμπο. Το έργο έχει μείνει στάσιμο. Υπάρχει το έργο του Νοτίου Πάρκου. Εχουν δοθεί χρήματα από τον ΟΛΠΑ. Από την εποχή του κ. Πλατυκώστα. Αλλά και τώρα από τον Κοντοέ. Αυτά ο Δήμος στα οποία έχει και αστοχίες και μεγάλες καθυστερήσεις τα προβάλλει ότι είναι δικά του έργα τα οποία προέκυψαν μέσα από διαδικασίες μαζικής συμμετοχής και λαϊκών κινητοποιήσεων.
Ετσι ο Δήμος παρουσιάζει μία εικόνα στρεβλή. Στην πόλη δεν γίνεται τίποτα, οι χρηματοδοτήσεις δεν αξιοποιούνται, και παρουσιάζεται ότι η δημοτική αρχή μέσα από την ιδεολογική της υπόσταση μπορεί να δημιουργεί πράγματα. Ε, θα πρέπει να μάθει ο λαός πως από την μία το έργο είναι ελάχιστο και από την άλλη υπάρχουν χρηματοδοτήσεις που δεν αξιοποιούνται. Τι κάνει ο Δήμος; Που είναι οι μελέτες;
Εχουν αποδοθεί στον Δήμο τα καταστήματα στις Εργατικές κατοικίες. Τι απέγιναν; Τίποτα. Καμία μελέτη, κανένα έργο. Υπήρχε μία ανισομερής ανάπτυξη, η Δυτική Ελλάδα ήταν υποβαθμισμένη, δόθηκαν χρήματα στην Πάτρα και δεν αξιοποιούνται.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]