Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η έκπληξη της Θεσσαλονίκης

Έτοιμοι για τη μεγάλη αλλαγή που μπορεί να συντελεστεί στο δήμο τους φαίνεται να είναι οι Θεσσαλονικείς αφού οδήγησαν τον υποψήφιο Κωνσταντίνο Ζέρβα στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη δημάρχου της πόλης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ένας εκ τους νεότερους υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης,  που όλους αυτούς τους μήνες προσπάθησε πριν καν εκλεγεί να παρουσιάσει έργο στην πόλη που γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά του, έδωσε μία σκληρή και δίκαιη μάχη για τον δημαρχιακό θώκο και φαίνεται να κερδίζει αν μη τι άλλο την εκτίμηση των συνδημοτών του ενώ ο προεκλογικός του αγώνας χαρακτηρίστηκε από καινοτομία, φρεσκάδα και νεανικότητα!
Με βασικό όπλο στη φαρέτρα του την αυτοδιοικητική του εμπειρία, ο Κ. Ζέρβας βγήκε στους δρόμους της πόλης και ζήτησε το αυτονόητο. Το «ΝΑΙ» των πολιτών για να μπορέσει να προχωρήσει το έργο του απρόσκοπτα χωρίς κομματικούς χαρακτηρισμούς.
Ο πολιτικός και προγραμματικός του λόγος στάθηκε αρκετός για να πείσει τους πολίτες ότι θα πρέπει να κάνουν την έκπληξη και να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη αν θέλουν μία πόλη ανθρώπινη και όχι εγκαταλελειμμένη.
«Θέλω να γίνω δήμαρχος για να κάνω τη δουλειά» δηλώνει και το αποδεικνύει με την καθημερινή παρουσία του στο πλευρό των πολιτών με πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Και βέβαια φρόντισε να ξεκαθαρίσει από νωρίς τη στάση του για τη Μακεδονία λέγοντας: «Η γραφή στα μάρμαρα αιώνων δεν αλλάζει. Δε νιώθω κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας αλλά περήφανος Μακεδόνας».
«Δεν υπολόγισα κόστος – ποτέ για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός η καρέκλα. Δεν μπήκα άλλωστε σε αυτή την υπόθεση για να αποκομίσω οφέλη» έχει δηλώσει και απέδειξε τη βαρύτητα των λόγων του με την επιλογή του να θέσει υποψηφιότητα στην πόλη του. Στην πόλη που την Κυριακή τον τίμησε με τις χιλιάδες ψήφους της…
dimarxos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]