ΚΑΤΕΡΙΝΑ Χ"ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Κατερίνα Χατζηγρηγορίου, Τεχνολόγος Γεωπόνος, Διαχειρίστρια- Συντηρήτρια Εκκλησιαστικών Κειμηλίων, τελειόφοιτος μεταπτυχιακού ΑΠΘ.


Η Κατερίνα Χατζηγρηγορίου, γεννημένη το 1972, κατάγεται από την Αριδαία Ν. Πέλλας. Είναι κόρη του Βασίλη Χατζηγρηγορίου (συνταξιούχου δημοτικού υπαλλήλου) και της Αναστασίας Δουμανίδου. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και εργάστηκε στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας, στην εφαρμογή του προγράμματος “Έλεγχος και εκρίζωση της Βρουκέλλωσης των Aιγών και Προβάτων”, μέχρι το 2013. Παράλληλα, σπούδασε Διαχείριση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην “Χημεία Υλικών” του Χημικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της ασχολείται με την επιστημονική έρευνα αδιάβροχων υμενίων για την Προστασία Μνημείων Πολιτισμού. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και σε Ι.Ε.Κ.






Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Συντηρητών Πολιτιστικών Δημιουργιών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης “Ανθέμιος και Ισίδωρος”. Ιδρυτικό μέλος του θεατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Ερωτέχνες” Αλμωπίας, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας –Θράκης Ε.Δ.Η.Π.Η.Τ.

Είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Χαρανίδη, εκπαιδευτικό στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έχουν ένα παιδί.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]