Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που διεγράφη λόγο Μπουτάρη από την Νέα Δημοκρατία: ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Αγανάκτηση και ερωτηματικά για σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται από το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς στο Ν.Πέλλας.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Οτουντζίδης, που διεγράφη λόγο Μπουτάρη από την Νέα Δημοκρατία. Αφήνει αιχμές και επιτίθεται με έντονο τρόπο για το πως αντιλαμβάνονται στην αντιπολίτευση την έννοια της δημοκρατικότητας και της εκπροσώπησης! 

Αντίστοιχες αντιδράσεις αναμένονται και από το χώρο στην Αλμωπία, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά γνωστό στέλεχος της περιοχής ότι επίκειται πλήρη "λεηλασία" των ψηφοφόρων αφού δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα.

Τι κι αν επισκέπτονται πρόεδροι και αντιπρόεδροι του κόμματος την Αριδαία, τους Προμάχους, κλπ; Επί της ουσίας αποδεικνύεται ότι καμία αξία δεν δίδεται στην Αλμωπία όταν φθάνει η ώρα των πράξεων και των αποφάσεων!


Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Γιάννης Οτουντζίδης αναφέρει σε ανάρτηση του στο f/b:

Λυπάμαι πολύ για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό της ΠΕΛΛΑΣ όπου δεν υπάρχει εκπροσώπηση από τον Δήμο Έδεσσας και Δήμο Αλμωπίας!


Η Ν.Δ ξεκαθάρισε με τον τρόπο της πως οι ψηφοφόροι των δύο Δήμων είναι ψηφοφόροι δεύτερης διαλογής ή ακόμη χειρότερο δεν έδωσαν την επιλογή να εκλέξουν έναν πολιτευτή που ζει και αφουγκρζεται τον εκάστοτε Δήμο! 


Η αγανάκτηση είναι τεράστια όπως και η αποχή και επιλογή άλλου κόμματος! 


Επικυρώθηκε από την ΝΔ με τον πιο ανήθικο τρόπο πως ο Νομός της Πέλλας θέλει να εκπροσωπείται αποκλειστικά και μόνο από στελέχη των Γιαννιτσών!΄



Γιάννης Οτουντζίδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]