"ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΣΜ, Γ.ΔΟΝΤΣΙΟΥ

Ένα περίεργο περιστατικό επικίνδυνης δολιοφθοράς καταγγέλθηκε δημόσια πριν από λίγη ώρα από τον Γιώργο Δόντσιο, αντιπρόεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ και πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Όμιλου Γιαννιτσών "Η Πέλλα".


Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο τεχνικός που πραγματοποίησε τον έλεγχο διαπίστωσε ότι μόνο με ανθρώπινη παρέμβαση και μάλιστα από κάποιον που διαθέτει ειδικές γνώσεις και εργαλεία θα μπορούσε να γίνει!
Έντονο προβληματισμό δημιούργησε το γεγονός και βέβαια η όλη υπόθεση δημιουργεί ερωτηματικά για το πόσο πολύ ενοχλούνται κάποιοι από τη δουλειά γίνεται εδώ και μερικά χρόνια στο φλέγον εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας από τα μέλη της ΠΟΠΣΜ και τι ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ, που να φτάνουν σε σημείο κάποιοι να απεργάζονται επικίνδυνα σενάρια (;)

Το σίγουρο είναι ότι η δράση της ΠΟΠΣΜ όλο αυτό το διάστημα παράγει σοβαρό εθνικό έργο και τα αποτελέσματα φαίνονται από τις αντιδράσεις όπως η συγκεκριμένη(;)
Ένα είναι σίγουρο, θα επανέλθουμε στο θέμα ...πολύ σύντομα! 


Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Δόντσιου στο λογαριασμό του: 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ
Κάποιος έβγαλε το σωληνάκι βενζίνης του αυτοκινήτου μου το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στην πολυκατοικία που διαμένω, πολύ κοντά στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γιαννιτσών. Ο τεχνικός έλεγχος που έγινε βεβαιώνει ότι αυτός που το έκανε είχε γνώση και έγινε με χρήση εργαλείου, με το χέρι δεν αφαιρείτε επειδή έχει ασφάλεια. Σαφώς η εμπειρία μου ήταν αυτή που απέτρεψε τον κίνδυνο ανάφλεξής του από την διαρροή καυσίμου και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να συμβεί περαιτέρω. Ο επαγγελματικός και ο προσωπικός μου βίος δεν αποτέλεσε απειλή για κανέναν. Στον αρουραίο λέω ότι ακολουθώ όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για μένα και την οικογένειά μου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]