Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος στήριξε και θα στηρίξει την προσπάθεια επανίδρυσης του δήμου Κρύας Βρύσης;

Μετά από το αποτέλεσμα της των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου , οδηγούμαστε στο 2ο γύρο και για μας ως Ομάδα Πρωτοβουλίας επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης το ερώτημα είναι ξεκάθαρο :


Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος στήριξε και θα στηρίξει την προσπάθεια επανίδρυσης του δήμου;

Στη παραπάνω ερώτηση θα θέλαμε να σας δηλώσουμε τα εξής γεγονότα.

1) Ο Στάμκος δεν αποδέχτηκε ΠΟΤΕ το δίκαιο αίτημα μας για να φέρει ως συζήτηση το θέμα της επιστροφής του Δήμου στο δημοτικό συμβούλιο, αγνοώντας επιδεικτικά τις 5.500 υπογραφές που του καταθέσαμε καθώς θεωρεί τσιφλίκι του το Δήμο Πέλλας.

2) Οι σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι του Στάμκου ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την επιστροφή του Δήμου γι’ αυτό και τη περίοδο συλλογής υπογραφών δεν δέχτηκαν να υπογράψουν.

3) Τη περίοδο της Βιοτεχνικής Έκθεσης το 2016 στη Κρύα Βρύση κατόπιν αιτήματος μας να μας παραχωρήσουν ένα περίπτερο ως Ομάδα Πρωτοβουλίας με σκοπό τη συλλογή υπογραφών όχι απλά το αρνήθηκαν αλλά καλέσανε την αστυνομία ζητώντας τη σύλληψή των μελών ισχυριζόμενοι πως το γραφείο που είχαμε στήσει δίπλα στο χώρο της έκθεσης και συλλέγαμε υπογραφές όπως και το πανό που ανέγραφε ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ήταν παράνομα.

Η αλλαγή σκυτάλης στο τοπικό συμβούλιο Κρύας Βρύσης και η ήττα του συνδυασμού Στάμκου σε όλη τη δημοτική ενότητα Κρύας Βρύσης ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο κόσμος στους εχθρούς του τόπου , σε αυτούς που εγκατέλειψαν και ρήμαξαν το τόπο μας. Ήρθε η ώρα να τους αφήσουμε πίσω και να βοηθήσουμε τη πόλη μας για ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο δικό μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει τη προσπάθεια μας.

Ως Ομάδα Πρωτοβουλίας δηλώνουμε ξεκάθαρα τη στήριξη μας στον επόμενο Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Καστερίδη ο οποίος στήριξε και στηρίζει κάθε προσπάθεια επανίδρυσης του Δήμου μας.



ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]