Μήνυση Κούγια στον Χατζηνικολάου..... Ο γνωστός ποινικολόγος συνεχίζει την κόντρα με τον παρουσιαστή που ξέσπασε τη μέρα των εκλογών


Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε την ημέρα των εθνικών εκλογών 2019 ανάμεσα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.


Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα».

Υπενθυμίζεται πως στον τηλεοπτικό αέρα βγήκαν «μαχαίρια» όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών. «Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία. «Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος: «Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε. Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.



stoxos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]