ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....!! Η CIA δικαιώνει τον Γεώργιο Παπαδόπουλο...!!!


Πρίν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε στα αγγλικά το πολυαναμενόμενο βιβλίο για την Ιστορία της CIA του καθηγητού της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Hugh Wilford. Έχει τίτλο «The Agency: A History of the CIA» και αναφέρεται σε όλες τις χώρες όπου η εν λόγω Αμερικανική Μυστική Υπηρεσία έχει βάλει το χέρι της:


Από την Κίνα του Μάο και τον Πόλεμο της Κορέας, μέχρι το πραξικόπημα στο Ιράν το 1953, και την αλλαγή καθεστώτος στην Γουατεμάλα, την Ινδονησία και τον Κονγκό. Αναφέρεται λεπτομερώς στις απόπειρες δολοφονίας του Φιντέλ Κάστρο, στην ανατροπή του Πινοσέτ στη Χιλή, στην ανατροπή το Σάχη στο Ιράν, στην Σοβιετική ανάμιξη στο Αφγανιστάν και σε ένα σωρό μικρότερου βεληνεκούς υποθέσεις όπου έδρασαν οι πράκτορές της CIA

Ο «Στόχος» κατάφερε να βρεί ένα αντίτυπο του βιβλίου και… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ: Η Ελλάδα και η 21η Απριλίου απουσιάζουν εντελώς!.. Οι μόνες αναφορές στην Ελλάδα είναι στην σελίδα 157 όπου αναφέρεται η δολοφονία του σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα, Ρίτσαρντ Γουέλς, από την 17 Νοέμβρη και στην σελίδα 19, όπου γίνεται λόγος για 5 Αλβανούς εμιγκρέδες που δραπέτευσαν στην Ελλάδα επί Χότζα. Σημειωτέον ότι ο καθηγητής Γουΐλφορντ θεωρείται διεθνώς ως ο πλέον ειδικός για την ιστορία και τις δραστηριότητες της CIA.

Εννοείται ότι κανένα Ελληνικό ΜΜΕ δεν έβγαλε άχνα για την κυκλοφορία αυτού του εκπληκτικού βιβλίου που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ 100% τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τους άλλους Επαναστάτες, αφού αποδεικνύει οριστικά ότι η 21η Απριλίου μόνο Αμερικανοκίνητη δεν ήταν!.. Και να σκεφθεί κανείς ότι επί δεκαετίες ολόκληρες, επιφανείς καθηγητές και δημοσιογράφοι στην Ελλάδα και έγραφαν και έλεγαν με κάθε σοβαρότητα ότι ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου υπήρξε έμμισθος πράκτορας της CIA, ότι ήταν από την δεκαετία του 1950 στο μισθολόγιό της και άλλες τέτοιες ουρανομήκεις συκοφαντίες….

Τώρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο του καθηγητού Hugh Wilford και αποδεικνύει οριστικά πως όλα αυτά ήσαν ένα τεράστιο ψέμμα για να μισήσουν οι Έλληνες την 21η Απριλίου, τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ δεν έγραψαν λέξη. Μόνο ο «Στόχος» σώζει και πάλι την τιμή της εκπορνευμένης Ελληνικής Δημοσιογραφίας, καταγράφοντας το γεγονός, για να χαρεί λιγάκι η ψυχούλα του Γιώργη Παπαδόπουλου και των άλλων ηρώων Απριλιανών αξιωματικών, που μάς βλέπουν από ψηλά…


Κοινός Νούς - Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]