Φανταστική Πάστα Σοκολάτα Πορτοκάλι - Chocolate Orange Mini Cakes
Πάστα Σοκολάτα Πορτοκάλι! ΤΕΛΕΙΟΣ συνδυασμός! Τις πραλίνες που χρησιμοποίησα θα τις βρείτε στα Market In και στον Σκλαβενίτη!
Υλικά (Ingredients): -125 γρ. ζάχαρη (125 gr. sugar) -3 αυγά (3 eggs) -100 γρ. αλεύρι (100 gr. four) -25 γρ. κακάο (25 gr. cocoa) -50 γρ. ηλιέλαιο (50 gr. vegetable oil) -1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1 tsp. baking powder) -χυμό από ένα πορτοκάλι (juice from one orange) -500 γρ. χυμός πορτοκαλιού (500 gr. orange juice) -50 γρ. κορν φλάορ (50 gr. cornstrach) -400 γρ, κρέμα γάλακτος (400 gr. whipping cream) -300 γρ. πραλίνα Gianduia (300 gr. Gianduia praline) -200 γρ. πραλίνα Bitter (200 gr. Bitter praline)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :