Απαράδεκτη και προσβλητική η συμπεριφορά του Δήμαρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου σε δημοσιογράφο στο δημοτικό συμβούλιο

Απαράδεκτη και προσβλητική η συμπεριφορά του Δήμαρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου σε δημοσιογράφο στο δημοτικό συμβούλιο.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας. Στην διάρκεια της συμβουλίου ο Δήμαρχος Έδεσσας απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΄΄εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ΄΄, Λεωνίδα Τούσια ο οποίος βιντεοσκοπούσε την συνεδρίαση, λέγοντας σε αυστηρό τόνο να σταματήσει να τον βιντεοσκοπεί. Στην αίθουσα εκτός από πολίτες, ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι οποίοι έκαναν και αυτοί την δουλειά τους βιντεοσκοπώντας την συνεδρίαση.
Στην συνέχεια της συνεδρίασης ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Ξυλουργίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ρωτώντας τον Δήμαρχο για την απαγόρευση στον δημοσιογράφο να τον βιντεοσκοπεί και η απάντηση του Δημάρχου ήταν η εξής: ΄΄Δημοσιογράφος είναι αυτός που έχει δημοσιογραφική ταυτότητα΄΄.
Και στην μια περίπτωση και στην άλλη, ο δημοσιογράφος δεν έδωσε συνέχεια σεβόμενος το συμβούλιο καθώς υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούσαν την συνεδρίαση.

Δήλωση Λεωνίδα Τούσια:

»Κύριε Δήμαρχε η ηλεκτρονική εφημερίδα ΄΄εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ΄΄στα δυο χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του τόπου μας, πότε δεν σας πρόσβαλε, ποτέ δεν σας κατηγόρησε και ακόμα περισσότερο ποτέ δεν σας έκρινε (ως όφειλε). Αν αυτά τα λαβαίνετε ως αδυναμία τότε λυπάμαι πολύ.
Και επειδή ειρωνικά αναφέρατε ότι ΄΄Δημοσιογράφος είναι αυτός που έχει δημοσιογραφική ταυτότητα΄΄σας την παραθέτω για την αποκατάσταση της τάξης:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]