ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: "Εγκαινιάζουμε μια νέα μορφή επικοινωνίας με τα Μέσα Ενημέρωσης"

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση προς το σώμα για τρέχοντα θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες, τις αποφάσεις και τις επαφές σε κεντρικό επίπεδο αλλά και συνεργασιών, εγκαινιάζεται μία νέα μορφή επικοινωνίας όπως ανέφερε ο ίδιος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο (27.2.2020.).


Κατά τη διάρκεια των διεργασιών του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκε στη θετική συμβολή των τοπικών ΜΜΕ, που συνδράμουν με την καλοπροαίρετη συμβολή τους στο έργο της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών της.
 Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και σε περιορισμένη μορφή ευτυχώς, όπου συναντώνται αρνητικές καταβολές, όπου εκτός ότι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα εμφανίζουν και μία εικόνα ρεβανσιμού και προσωπικής αντέγκλησης εξυπηρετώντας συγκεκριμένους σκοπούς.
 Σημείωσε επίσης ότι η αρνητική τοποθέτηση στο πρόσωπο του άγγιξε τα 391(!) δημοσιεύματα από συγκεκριμένο μέσο όπως ανέφερε, από την αρχή της θητείας του ως δήμαρχος.


Παρακάτω παραθέτουμε τη σχετική δήλωση του Χρήστου Μπάτση, Δήμαρχου Αλμωπίας για το θέμα:


Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα μορφή επικοινωνίας με τα Μέσα Ενημέρωσης. Από το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, θα μοιράζεται στα ΜΜΕ εγγράφως και με όποιο ηλεκτρονικό μέσο θεωρείται πρόσφορο, η ενημέρωση του Δημάρχου για τρέχοντα θέματα που αφορούν στο Δήμο  μας.

Παραδεχόμαστε ότι η μέχρι σήμερα σχέση μας με τα ΜΜΕ δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή. Όντως μας διέκρινε μια εσωστρέφεια, η οποία εν μέρει δικαιολογείται τόσο από το φόρτο εργασίας όσο και από την αντιμετώπιση μιας ιδιαίτερης επιθετικότητας από μέρος του τοπικού τύπου. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι χαιρετίζουμε οποιαδήποτε δημοσιογραφική αντιπολιτευτική ή απλά κριτική διάθεση, αρκεί να προέρχεται από υγιή πρόθεση αναβάθμισης του Δήμου μας και όχι από μικροπολιτικές ρεβανσιστικές δεσμεύσεις.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ρόλος μας ως δημοτική αρχή, και σημειώνω ότι στον όρο «δημοτική αρχή» συμπεριλαμβάνω το σύνολο των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των κοινοτήτων, είναι κατά βάση και πάνω απ’ όλα ενωτικός. Η οποιαδήποτε ανθρωποφαγία, είτε εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, είτε σε ενυπόγραφα ή μη άρθρα, είτε ακόμη και σε «ανώνυμα» σχόλια, δε βοηθά ούτε το διάλογο, ούτε τις συνεργασίες.


Επειδή σήμερα δεν ήρθατε εδώ για να ακούσετε εμένα, αλλά να ακούσετε από εμένα τα σημαντικότερα τρέχοντα θέματα του Δήμου μας, αρχίζω από το σημαντικότερο:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]