ΕΚΤΑΚΤΟ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚ.ΕΔΕΣΣΑΣ

Με ανάρτηση του το pellain.gr αναφερθήκαμε  ότι με συντονισμένες ενέργειες ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού ότι εισήχθη εχθές το μεσημέρι ασθενής στο Γεν.Νοσοκομείο της Έδεσσας με την υποψία κρούσματος κορονοϊού!


Μετά από τις πρώτες πληροφορίες ότι εισήλθε ως ύποπτο κρούσμα ασθενής στο χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας για το επείγον των ημερών στο χώρο της πρώην νεφρολογικής κλινικής, οι πληροφορίες αυξήθηκαν και αφορούσαν γυναίκα από την Αλμωπία η οποία παρουσίασε έντονα συμπτώματα κορωνοϊού!

Προκειμένου να διατηρηθεί η κατάλληλη προϋπόθεση για τη διοχέτευση της πληροφορίας και σεβόμενοι το κρίσιμο των ημερών διατηρήσαμε την είδηση σε χαμηλά επίπεδα προκειμένου να μην δημιουργηθούν άσκοπες εντυπώσεις προς εκμετάλλευση!

Αυτά για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους!

Στο δια ταύτα: 

Η εισαγωγή της ασθενούς πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι και το προσωπικό του νοσοκομείου κινήθηκε ταχύτατα και με υποδειγματικό επαγγελματισμό παρά την κόπωση και το ελλιπές προσωπικό, απομονώνοντας την ασθενή στο συγκεκριμένο τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου της Έδεσσας και με  τις απαιτούμενες προφυλάξεις από το πρωτόκολλο.

Στη συνέχει το δείγμα εστάλλει προς εξέταση και λόγω φόρτου εργασιών τα αποτελέσματα περιήλθαν σε γνώση του Νοσοκομείου νωρίς τα χαράματα. 
Ευτυχώς για την ασθενή αλλά και γενικότερα για τη δημόσια υγεία τα αποτελέσματα έδειξαν αρνητική ένδειξη στον κορονοϊό και η ασθενής οδηγήθηκε για σχετική νοσηλεία και τα περαιτέρω.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]