N.ΞΕΦΤΕΡΗΣ: Σας χρειαζόμαστε άμεσα


Με δεδομένο ότι ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει και να παγιώσει το πρόβλημα μετακίνησης φθηνών εργατικών χεριών από τα Βαλκάνια για καιρό..

Γι'αυτό παροτρύνω σε εργαζόμενους εστιατορίων και ξενοδοχείων δεδομένου ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει και θα αργήσουν μάλλον να ξαναπάρουν μπρος αυτή την προοπτική απασχόλησης.

Γιατί σε καιρό πανδημίας και έχοντας αυξηθεί κατά 1,1 δις εκατομμύρια μέσα στο 2020 τα έσοδα μέσω αγροτικού πλούτου η αλλιώς πρωτογενή τομέα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό να φερθούμε έξυπνα και όχι να μας πιάνουν κορόιδο οι εταίροι μας μέσω μνημονιακων δανείων.
Είμαστε τυχεροί λόγω χαμηλών κρουσμάτων και πρέπει τώρα που οι υπόλοιπες χώρες αδυνατούν στο κομμάτι του πρωτογενή τομέα πρέπει όλοι μας να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αφήσουμε την ζωή πολυτελείας.
Όλοι την ποθούμε αλλά έρχονται στιγμές που κρίνετε η επιβίωση μας και όχι οι προσωπικοί εγωισμοί (μα τι γεωργός η κτηνοτρόφος θα πάω) αν χαθεί αυτό το μείζον κομμάτι της αλυσίδας η ζωή τελειώνει.
Π.χ δίχως όσπρια,ζυμαρικά ,λαχανικά και κρέας θα ζήσεις όταν θα έχουν ελλείψεις και έχοντας κλείσει ένα σωρό γυραδικα και φαστ φουντ και πιτσαρίες.
Αρκετά πια οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν όπως έπρατταν τόσα χρόνια.

Και παράλληλα προτείνω στην κυβέρνηση της ΝΔ την σύσταση νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω του υπουργείου Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός και όλοι μαζί να δουλέψουμε για το αύριο της Ελλάδος,των οικογενειών μας και το μέλλον του καθενός.

Νικόλαος Χ. ΞΕΦΤΕΡΗΣ
Υποψήφιος Πολιτευτής
Νομού Πέλλας
ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]