Η μάχη του αιώνα: Το Tesla Roadster απέναντι στην Porsche Taycan

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ TESLA ROADSTER ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ PORSCHE TAYCAN ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SPORTSCARS ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Η Taycan, το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην ιστορία της Porsche, άλλαξε τις ισορροπίες σε μια κατηγορία αυτοκινήτων που μέχρι πρότινος είχε έναν και μόνον πρωταγωνιστή, την Tesla.
Το τετράθυρο coupe από το Τσουφενχάουζεν ήταν η καλύτερη απάντηση στην προέλαση των Αμερικανών, οι οποίοι κατακτούσαν το ένα οχυρό μετά το άλλο, μιας και οι Ευρωπαίοι ανταγωνιστές τους έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, πόσο μάλλον να αντεπιτεθούν.
Η Taycan έσωσε την παρτίδα για τη γηραιά ήπειρο, αμφισβητώντας ευθέως την απόλυτη κυριαρχία της Tesla σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Οι συγκρίσεις με το Model S αποτέλεσαν για μήνες ολόκληρους την αγαπημένη συζήτηση των φίλων της αυτοκίνησης, με την ηλεκτροκίνητη Porsche να κερδίζει έστω και στα σημεία μια μάλλον άνιση μάχη.
Και αυτό γιατί παρά τις συνεχείς αναβαθμίσεις, το Tesla Model S μετρά ήδη οκτώ χρόνια ζωής, την ώρα που η Porsche Taycan δεν έχει συμπληρώσει ούτε 12 μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά.
συνέχεια στο caranddriver.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]