ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ !


Πολίτες χάνουν τη ζωή τους. Επιχειρήσεις καταστρέφονται. Πυροβολισμοί σκορπούν τον πανικό. 
Η αστυνομία δέχεται επιθέσεις. Ζημιά πάνω από $60 εκατομμύρια σε ιδιόκτητα ακίνητα.. Μία από τις ωραιότερες πόλεις στον κόσμο, το Σικάγο λεηλατήθηκε χθες από τους "ειρηνικούς διαδηλωτές".. και οι δημοκρατικοί τοπικοί ηγέτες αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Μέλη της οργάνωσης «Οι ζωές των μαύρων έχουν αξία» («Black Lives Matter») διαδηλώνουν υπερασπίζοντας όσους λεηλάτησαν τις επιχειρήσεις και συνελήφθησαν λέγοντας ότι "έχουν δικαίωμα να τρώνε, να ντύνονται..." λέει ο επικεφαλής τους.. "Είναι η αποζημίωσή τους. Οι επιχειρήσεις έχουν ασφάλειες για να αποζημιωθούν"..
Είναι λυπηρό, ο κόσμος είναι σοκαρισμένος και θυμωμένος. Ο Αμερικανικός λαός έχει απηυδήσει να βλέπει να λεηλατούνται οι περιουσίες τους και να φοβούνται για την ασφάλεια τη δική τους και των οικογενειών τους.
Γιατί οι Δημοκρατικοί υπερασπίζονται το δικαίωμα των τάχα "ειρηνικών διαδηλωτών" να καταστρέφουν τη χώρα; Τι συμφέροντα εξυπηρετούν; Σίγουρα όχι των Αμερικανών πολιτών. Και σίγουρα οι ενέργειές τους και η σιωπή τους στα φαινόμενα αυτά εξαγριώνει τη σιωπηλή πλειοψηφία. Γίνεται μπούμερανγκ για τους ίδιους..
Και κάτι ακόμη που με λυπεί ιδιαιτέρως. Οι Ελληνοαμερικανοί φίλοι Δημοκρατικοί θα καταδικάσουν τις ενέργειες αυτές; Με θλίψη ανακαλώ τις αντιδράσεις τους όταν εμείς διοργανώναμε τις ειρηνικές διαδηλώσεις σε Ελλάδα και Αμερική για το Μακεδονικό για να αποτρέψουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Κάποιοι μας χαρακτήριζαν τότε «φασίστες, γραφικούς, εθνικιστές, επικίνδυνους…». Τώρα γιατί δεν καταδικάζουν την καταστροφή και το χάος που προκαλούν οι διαδηλωτές στην Αμερικανική κοινωνία; Στο ίδιο τους το σπίτι; Ως πότε θα εθελοτυφλούν λόγω κομματικής αφοσίωσης; Το κόμμα πάνω από ανθρώπινες ζωές και περιουσίες;
Ας απαντήσουν…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]