"Εισβολή" σε πυλωτή έκανε με το όχημα του

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 11 Αυγούστου, ένας 87χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του μπήκε και καρφώθηκε σε πυλωτή οικοδομής! 
Ο υπέργηρος οδηγός κατέβαινε ένα πολύ μικρό κατηφορικό στενάκι που βγαίνει στην οδό Κομνηνων (περιοχή Καλλιθέα), όταν για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του διέσχισε κάθετα την οδό Κομνηνών, μπήκε μέσα σε πυλωτή οικοδομής και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σινάζι τοιχίου.
Σύμφωνα με το laosnews.gr , η τρελή πορεία του αυτοκινήτου ανακόπηκε από το τοιχίο και απέτρεψε την ελεύθερη πτώση του πίσω από την οικοδομή.

Δείτε το βίντεο


Ο υπέργηρος οδηγός σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τραυματίστηκε κατά την πρόσκρουση και αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βεροιας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, αν το ατύχημα συνέβαινε λίγο αργότερα το απόγευμα όπου στο σημείο παίζουν μικρά παιδιά θα μπορούσε να υπήρχε τραγική κατάληξη. Μετά την μεταφορά του τραυματισμένου οδηγού στο νοσοκομείο, ακολούθησε επιχείρηση από ειδικό όχημα οδικής βοήθειας προκειμένου να σφηνώσουν το τρακαρισμένο όχημα από το τοιχίο, να το φορτώσουν και να το απομακρύνουν.
Ζήσης Μιχ Πατσίκας
Πηγή: laosnews.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]