ΒΙΝΤΕΟ-Μηχανοκίνητη πορεία χιλιομέτρων στη Νάουσα από γονείς που διαφωνούν με τα μέτρα της πολιτείας για τα σχολεία.

Πιστοί στο ραντεβού τους εχθές Τετάρτη (9.9.2020) οι γονείς με δυναμική παρουσία ενός μηχανοκίνητου κονβόι χιλιομέτρων. 
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε το τέλος της πορείας  βρισκόταν στη διασταύρωση και η αρχή της  ήδη πραγματοποιούσε εσωτερικό δαιδαλώδη σχηματισμό στους δρόμους της πόλης της Νάουσας.

Μία απρόσμενα μεγάλη μορφή αντίδρασης φαίνεται ότι παίρνει η διαφοροποίηση των γονέων που διαφωνούν με τα μέτρα της κυβέρνησης που προτίθενται να λάβουν με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία.




Στη διαμαρτυρία αυτή συμπαραστάτες από τις οργανωτικές επιτροπές της Έδεσσας, της Αριδαίας αλλά και των Γιαννιτσών, έδωσαν το παρόν αφού όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφεραν το δείλημα είναι κοινό και δεν αλλάζει. 
Η αγωνία, οι σκέψεις και ανακολουθίες σχετικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά και προβληματισμούς,  αναφέρει σχετικά μητέρα από τη Νάουσα που έδωσε δυαναμικό παρόν.







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο ότι υπάρχουν ακόμη αρκετοί σκεπτόμενοι πολίτες - γονείς στην Ελλάδα που αντιδρούν στην φασιστική επιβολή μέτρων για την καταστροφή της νέας γενιάς Ελλήνων ΚΑΙ μέσω της χρήσης μάσκας στα σχολεία. Το σύστημα των ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το οποίο με υποτέλεια υπηρετούν οι κυβερνώντες όλων των συστημικών κομμάτων στην Ελλάδα, "έκαψε πολλούς εγκεφάλους" μέσω της πληρωμένης προπαγάνδας από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και της επιβολής του φόβου και της τιμωρίας, με το τραγικό φαινόμενο να μην αντιδρά μαχητικά κάποιο ποσοστό νεοελλήνων σε όσα τραγικά συμβαίνουν στην προδομένη Ελλάδα μας, όπως μνημόνια, λαθρομετανάστες, προδοσία εθνικών θεμάτων, εκφυλισμός των ηθών και συστηματική αποτροπή της σκέψης και κριτικής ικανότητας. Η προσωπική ευθύνη είναι τεράστια για όλους μας, εάν θα είμαστε ιθαγενείς υπήκοοι του τερατώδους διεθνούς συστήματος των ελίτ και θα σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας επιβάλλουν για τα σκοτεινά συμφέροντα των ολίγων Η' θα είμαστε Έλληνες πολίτες με σκέψη, κριτική ικανότητα, σύσσωμη και δυναμική δράση και αντίδραση στα ολέθρια σχέδιά τους εναντίον μας. Συνέλληνες Αφυπνισθείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]