ΕΤΟΣ 2017 - TΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΡΙΔΑΙΑ - ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Μία άνευ προηγουμένου δυσάρεστη κατάσταση βιώνουν οι κάτοικοι της Αριδαίας από την ημέρα που ξεκίνησαν τα έργα του αποχετευτικού έργου. 

Ένα έργο που ξεκίνησε με την προσπάθεια και τη δρομολόγηση προηγούμενων δημοτικών αρχών και που η τελική φάση της εκτέλεσης των έργων βρήκε την υπάρχουσα δημοτική αρχή. 

Μία δημοτική αρχή που όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός από τις πολύ πετυχημένες selfie του δημάρχου, διακρίνεται και από την έλλειψη ικανότητας να φέρει σε πέρας το πολύτιμο έργο που έχει να επιτελέσει.

Έτσι σύμφωνα με άποψη του δήμαρχου.Δ.Μπίνου, οι πολίτες μπορούν "άνετα" να ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση, να εισπνέουν "ελεύθερα" την επικίνδυνη σκόνη από τα αιωρούμενα σωματίδια, να καταμετρούν καθημερινά πολλοί οδηγοί ζημιές στα οχήματα τους, να ταλαιπωρούνται οι καταστηματάρχες από τις λάσπες που προκαλούνται από τις βροχοπτώσεις, αλλά και από τη σκόνη στα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων και των κατοικιών. Επίσης την εποχή της έξαρσης των αλλεργιών να επιβαρύνονται οι ασθενείς επιπρόσθετα από τη σκόνη σε όλη την πόλη, με αμέτρητες επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας.

Επίσης η κατά δημάρχου Αριδαίας άποψη θεωρεί ωφέλιμη την κακή επίστρωση του οδοστρώματος σε 2-3 οδούς (όλο κι όλο), μετά από πιέσεις πολιτών συμπεριλαμβανομένου του PELLAin των "διαφωνούντων" δημοτικών συμβούλων από τον (πρώην) συνδυασμό του και της αντιπολίτευσης, όταν οι τουριστικοί επισκέπτες κατευθύνονται με προορισμό τα Λουτρά, να παίρνουν μία γεύση και από το χάλι της πόλης.

Όλα αυτά σας αφήνουμε να τα απολαύσετε σε 2 βίντεο και εικόνες παρακάτω, που αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για το τί συμβαίνει στην Αριδαία και που το "φωτογραφείο" του δημάρχου MPINOSnews, όλως τυχαίως δεν σας ενημερώνει!












Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]