ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: "ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ"

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ πανηγυρικά ο Δημήτρης Βέσκος, ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλμωπίας και εκλεγμένος με το συνδυασμό του δημάρχου.


Ο Δημήτρης Βέσκος επιβεβαιώθηκε με τα όσα είχε αναφέρει προ ημερών στο δημοτικό συμβούλιο και είχε εκφράσει την αγωνία του για την αποπεράτωση και ολοκλήρωση του αποχετευτικού έργου που πραγματοποιείται με ενέργειες προηγούμενων δημάρχων και που "έλαχε" δυστυχώς να χειρίζεται με τραγικό τρόπο ο πολύ στενός κύκλος του δημάρχου με επικεφαλή τον ίδιο.

Μετά από απανωτές αναρτήσεις του PELLAin σχετικά με το μεγάλο αυτό ζήτημα που ταλαιπωρεί αδικαιολόγητα τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ,Γεωργίου, εμφανίστηκε απολογητικός, αλλά δυστυχώς επί μισή σχεδόν ώρα που πήρε το λόγο επέμενε σε τετριμμένες αναφορές και αοριστολογίες, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τόσο για τις καθυστερήσεις, όσο και για την ποιότητα των υλικών και τον τρόπο με τον τρόπο εκτελείται το έργο !!!

Να θυμίσουμε ότι προκύπτει μείζον ζήτημα σύμφωνα με όσα αποκαλυπτικά καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο όπου ο Δημήτρης Βέσκος εκτός από την πορεία των εργασιών εκφράζει την απορία του για τους πόρους που θα αναζητηθούν προκειμένου να αποπερατωθεί το έργο, αφού η μόνη λύση που απομένει είναι να απορροφηθούν κονδύλια από χρηματοδοτήσεις που προορίζονται για τις τοπικές κοινότητες σε εργασίες αναγκαίες και σημαντικές!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ετοιμάστε αλμωποιεις τα οχήματα μας για μότο κρος δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει άσφαλτος πουθενά εκτός σπό την Αριδαία. Κσι αυτό παίζει δεν θα κλείσει τρύπα ουτε σε 10 χρόνια. Δεν μπορει σε κάποια θα πεσει κ ο δήμαρχος κσι στις αλλες εκλογές θα τον θαψουμε σε μια απο αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]