Η πάστα ταψιού της Έφης Τσιώπου είναι ένα από τα αγαπημένα γλυκά στο Facebook..Απολαύστε το βίντο!
Υλικά (Ingredients):
Για το παντεσπάνι (For the sponge cake): 6 αυγά (6 eggs) 6 κ.σ. κοφτές ζάχαρη (6 tbsp sugar) 6 κ.σ. κοφτές αλεύρι (6 tbsp flour) 4 κ.σ. κακάο γεμάτες (4 tbsp cocoa) 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (2 tsp baking powder) 1 βανιλίνη (1 vanillin) 4 κ.σ. ηλιέλαιο (4 tbspb sunflower oil)
Για το σιρόπι (For the syrup): 2 κούπες ζάχαρη (2 cups of sugar) 2 κούπες νερό (2 cups of water) 1 βανιλίνη (1 vanillin) 1 κ.γ. χυμός λεμονιού (1 tsp lemon juice)
Για την κρέμα (For the cream): 2 κουτιά morfat (500gr. whipping cream) 400γρ. ζαχαρούχο γάλα (400gr. sweet condensed milk) 1 βανιλίνη (1 vanillin)
Για το γλάσο (For the glaze): 200γρ. κουβερτούρα 52% (200gr. dark chocolate) 150ml γάλα εβαπορέ (150ml evaporated mi
|
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :