Δηλώσεις Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά το τέλος της σύσκεψης με τους αγρότες

"Θα αποζημιωθεί και θα καλυφθεί η απώλεια εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών της Β. Ελλάδας"


            Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη παρέστη σήμερα 28-3-2018 στη σύσκεψη με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Γ. Δραγασάκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγ. Αποστόλου και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Παραγωγής και Κοινοτικών Πόρων παρουσία εκπροσώπων αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στο ξενοδοχείο Grand Hotel για το μεγάλο ζήτημα της ενίσχυσης του εισοδήματος των παραγωγών επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών λόγω των χαμηλών τιμών που πωλήθηκαν τα προϊόντα κατά την περσινή εμπορική περίοδο (13 λεπτών για το επιτραπέζιο ροδάκινο και 8 λεπτών για το νεκταρίνι κάτω του κόστους παραγωγής).
            Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προέβη στις εξής δηλώσεις προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων), απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου: "Θα αποζημιωθεί και θα καλυφθεί η απώλεια εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών της Β. Ελλάδας".
            Την ίδια δέσμευση επανέλαβε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κλείνοντας το πάνελ για την Αγροτική Παραγωγή και την Αγροτική Ανασυγκρότηση στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τόνισε ότι "για οποιαδήποτε απώλεια εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών υπάρχει θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα".
            Στην ίδια θεματική ενότητα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου μιλώντας για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγωγών από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουλίου ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή οι ζημιές εξειδικεύονται και θα αποζημιωθούν σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων. 

----------
Συνημμένα αποστέλλεται το link του ΑΠΕ-ΜΠΕ όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του:


http://www.amna.gr/home/article/243595/-B-Apostolou-Tha-apozimiothoun-oi-rodakinoparagogoi-tis-B-Elladas
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]