"ΣΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ" ...ΣΤΗΝ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ ΠΕΛΛΑΣ -vid,foto-



ΜΕ μεγάλη παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε η μοναδική ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ "Στης Ανατολής τα μέρη μια φορά κι έναν καιρό", στη Θηριόπετρα Πέλλας.


Υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής και με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων οι παρόντες τυχεροί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά παρά το πρώιμο της διακοπής λόγω καιρού όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αλμωπίας.

Με χαρακτηριστικές σκηνές από την παράδοση, την καθημερινότητα των παλαιότερων αλλά και με τη βιωματική έκφραση της πίστης μέσα από τις σκηνές της ζωής πριν ακόμη αλλοτριωθούν από το σύγχρονο δυτικό τρόπο ζωής που υιοθετήθηκε τον τελευταίο αιώνα.

Εκτός βέβαια από την φολκλορική υπόθεση του θέματος, αίσθηση προκάλεσε και η το τραπέζι του Προέδρου της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου και του Δημοτικού Συμβ. Απόστολου Ουργαντζόγλου, με συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων Δημήτρη Βέσκου, Χρ.Μπάτση και των Προέδρων των Προμάχων Μαρίας Γιουρούκη, του Βορεινού Βασίλη Ματζερίδη, του πρώην Δημ.Συμβ. Αντώνη  Σερεμετίδη, όπου επίσης από πολύ κοντά έδωσε παρουσία ο Πρόεδρος του Αρχαγγέλου Διονύσης Φέντας ,κ.ά., .... και που είχε πολύ έντονο άρωμα άρωμα δημοτικών εκλογών!


Σίγουρα μία τέτοια πρωτοβουλία συνάντησης  θα κάνει πολλούς να ανησυχήσουν και να χάσουν τον ύπνο τους.


Δείτε παρακάτω βίντεο και εικόνες από την εκδήλωση:

















Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]