ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ Νο2 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!! - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ pellain-gr


ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ, ΧΗΜΙΚΑ, ΒΙΑ!!!
Όλο το τελευταίο διάστημα η δημιουργία κλίματος φόβου και κατατρομοκράτησης του λαού από την κυβερνητική πλευρά, δεν λύγισε την πίστη των αληθινών Μακεδόνων και κατέβηκαν μαζικά για άλλη μία φορά σε ένα ιστορικό συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη.

Μακεδόνες κάθε ηλικίας μικροί μεγάλοι, γέροι, νέοι, παιδιά, άνδρες και γυναίκες, κατέβηκαν για άλλη μία φορά περισσότερο αποφασισμένοι να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην συμφωνία των Πρεσπών, που παραδίδει όρους που μόνο σε περίπτωση πολεμικής ήττας υπογράφονται, στους Σλάβους των Σκοπίων.
  
Η οργή και αγανάκτηση του ελληνικού λαού τον κατέβασε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αποστροφή της ελληνικής κυβέρνησης να ακούσει τη δίκαιη φωνή του.

Βία, δακρυγόνα, αποκλεισμοί και κάθε λογής εμπόδια συνάντησαν οι Έλληνες προκειμένου να φτάσουν στον αντικειμενικό σκοπό τους, για να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο σύγχρονο αλλά και το διαχρονικό σύμβολο της Μακεδονίας, αυτά του Λευκού Πύργου και του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, φωνάζοντας ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα!

Το pellain-gr ήταν εκεί και σας μεταφέρουμε εικόνες από το συλλαλητήριο από την αρχή μέχρι και αργά το βράδυ, όπου τα δακρυγόνα έφτασαν κοντά στο Λευκό Πύργο.

Σε επόμενη ανάρτηση θα σας μεταφέρουμε και σχετικά βίντεο.



























































Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]