ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΩΝ Η.Π.Α. - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ pellain-gr

ΜΕ κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο περίπτερο των ΗΠΑ στη ΔΕΘ. 

Πέρα από την προβλεπόμενη παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης, το παρόν έδωσαν από πλευράς Η.Π.Α., ο Πρέσβης κ. Πάιατ,  ο νέος πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, πλήθος υπουργών και παραγόντων της κυβέρνησης του Προέδρου Τράμπ και μεγάλος αριθμός σημαντικών εκπροσώπων της Ελληνικής Ομογένειας τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τον Καναδά.

Ο συνεργάτης του pellain- gr, και Γραμματέας του ΑJ27-ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ της ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ, Θεόδωρος Χαρανίδης στις παρακάτω φωτό με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Τζ.Πάιατ και τον Ύπατο Κυβερνήτη ΑΗΕΡΑ στις ΗΠΑ κ. George Loucas, o οποίος παραχώρησε και αποκλειστική δήλωση στο pellain-gr. (Δείτε σχετικά σε επόμενη ανάρτηση)

Σε σύνομη συζήτηση του κ. G.Loucas με τον κ.Θ.Χαρανίδη επιβεβαιώθηκε η έντονη επιθυμία των ΗΠΑ για ανάπτυξη των διπλωματικών, οικονομικών, εμπορικών, στρατηγικών κ.ά. συνεργασιών να αναπτυχθούν στο μεγαλύτερο δυνατο επίπεδο μεταξύ των δύο χωρών.
Σε αυτό το σημείο ο ρόλος που καλείται να διατελέσει η ομογένεια και στη συγκεκριμένη περίπτωση η οργάνωση ΑΗΕΡΑ με την πατρίδα Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικός!

ΔΕΊΤΕ ΕΙΚΌΝΕΣ από το εσωτερικό του περιπτέρου των ΗΠΑ με το φακό του pellain-gr

Με τον Ύπατο κυβρνήτη ΑΗΕΡΑ ΗΠΑ κ.George Loucas

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΒΗ κ.ΠΑΙΑΤ




ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ pellain-gr ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ AJ27 AHEPA HELLAS, ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΠΑΛΗΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΤΗΣ ΑΝΤΙΠ/ΕΙΑΣ JOHN DEERE ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ.










Ο ΥΠΑΤΟΣ ΚΥΒΡΝΗΤΗΣ ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ κ. ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ(ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ), Ο ΓΡΑΜΑΜΤΕΑΣ ΤΟΥ AJ27-KASSANDROS, AHEPA HELLAS ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΠΑΛΗΣ (MΕΛΟΣ AJ27), Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΗΕΡΑΕΛΛΑΣ  ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡ. ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]