ΒΕΛΓΙΟ - ΑΘΗΝΑ-ΑΡΝΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ


Στο Βέλγιο, στην Αθήνα , την Αρναία Χαλκιδικής και την Έδεσσα συμμετείχαν οι αθλητές του Velos Cycling Team
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αστυνομικών συμμετείχε ο Πρωταθλητής της ομάδος Kostas Mavridis που διεξήχθη στο Βέλγιο. Το Σάββατο ,στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης η κούραση του ταξιδιού δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει όλες του τις δυνάμεις κι έτσι η καλή εμφάνιση στο αγώνισμα αντοχής την Κυριακή ήταν μονόδρομος. Σε έναν πάρα πολύ γρήγορο αγώνα, ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα ,πλασαρίστηκε επάξια στο κυρίως γκρουπ και μικρές λεπτομέρειες τον κράτησαν εκτός 20άδας.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων συμμετείχαν οι Λεωνιδας Γεωργιαδηςκαι Panos Kots. Οι δύο τους έδειξαν πολύ δυνατοί , η έλλειψη ποδηλατοδρομίου στην Βόρεια Ελλάδα από την μία και η αλλαγή του αγωνιστικού προγράμματος λόγω πυρκαϊών τους στέρησαν την δυνατότητα για κάτι καλύτερο αφού μόλις πριν λίγες μέρες διεκδίκησαν και κατέκτησαν το τοπικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης.
Στο γραφικό χωριό της Αρναίας το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από συνεχόμενο ψιλόβροχο οι αθλητές μας συμμετείχαν στο 1ο circuit Αρναίας. Στην κατηγορία των Μίνι μικρών Αγοριών-Κοριτσιών που άνοιξε την αυλαία ο Μπάργκας Κων. κατέλαβε την 3η θέση και ο Μπάργκας Ελ. την 5η.Η Χατζηκωνσταντίνου Ελένη αξιόμαχη σε άλλον έναν αγώνα κατέλαβε την 6η θέση αν και συμμετείχε με mtb ποδήλατο.
Αμέσως μετά πήρε εκκίνηση ο Ιωάννης Μεσελίδης στην κατηγορία Παμπαίδων ,στάθηκε επάξια σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Πιλαφτσής Φοίβος και Μάριος Καζαντζίδης συνέχισαν τις αξιόλογες εμφανίσεις σε ένα τερέν που δεν ταίριαζε σε κανέναν από τους δύο. Μαχητικοί όμως έως το τέλος σε έναν πάρα πολύ γρήγορο αγώνα κατέκτησαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.
Τελευταίοι στην γραμμή της εκκίνησης οι άνδρες και masters που συμμετείχαν σε αγώνα open. Manwlis AgelidisGiannis Kiriakidis και Μπρουσιώβας πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο φέρνοντας τον Αγγελίδη στην 6η θέση της γενικής και τον Μπρουσιώβα στην1η θέση κατηγορίας 40+
Η Κυριακή ήταν η μέρα των αναβάσεων.
Επιστροφή στις νίκες για τον Giannis Kiriakidis στην ανάβαση Αρναίας-Ταξιάρχη αφού το όχι καλό αποτέλεσμα στο circuit του Σαββάτου πείσμωσε τον πρωταθλητή μας και έδειξε ότι είναι κυρίαρχος των βουνών. Το παράδειγμά του ακολούθησε και η μόνιμη στα βάθρα Μπάνου Φανή κατακτώντας άλλη μια 1η θέση. Στην 5η θέση γενικής αυτή την φορά ο Μανώλης Αγγελίδης. Πιλαφτσής και Καζαντζίδης κατέλαβαν την 7η και 8η θέση
Επιστροφή στις νίκες όμως είχαμε και από την Βαλκανιονίκη της ομάδος μας Καίτη Ελευθεριάδου στην 5η Ανάβαση Καϊμακτσαλάν και μάλιστα εμφατική!
Στην 2η θέση της κατηγορίας του βρέθηκε ο Nikos Tsapas , αποτέλεσμα αντάξιο της προσπάθειας που κάνει.
Ο χορηγός-υποστηρικτής της ομάδος Panagiotis Kasparis έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του στα ανηφορικά terrain έδωσε τα φώτα του ακόμη και την ώρα του αγώνα στον άνδρα της ομάδος Κακαβελάκη Μανώλη ώστε να καταλάβει την 4η θέση της κατηγορίας του.
Συγχαίρουμε όλους όσους αγωνίστηκαν κι ευχόμαστε καλή συνέχεια.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέδραμαν ώστε η ομάδα να έχει παρουσία σε όλες αυτές τις διοργανώσεις και τον χορηγό podilato.euPanagiotis Kasparis.








ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ  
Velos Cycling Team
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]