ΠΡΟΚΛΗΣΗ... Με τον Ήλιο της Βεργίνας και μάλιστα σε ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ ο ψευτομακεδόνας Παπατσαρκνιάς από την Αριδαία ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΠΑΝΣΛΑΒΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» στην «μαμά Ρωσία»...!!

Για το συγκεκριμένο συνέδριο, ο «Στόχος» είχε γράψει αναλυτικά σε προηγούμενο φύλλο του. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για το επετειακό συνέδριο της οργάνωσης «Πανσλαβική Ένωση» της Μόσχας, που γιόρτασε τα 150 χρόνια από το πρώτο συνέδριό της.



Σε αυτό το πανσλαβικό συνέδριο πήρε μέρος η αυτοαποκαλούμενη "Μακεδονική Μορφωτική και Πολιτιστική Κίνηση Έδεσσας", αλλά και ο ιδιόρρυθμος παλιός γνώριμος των Ελληνόψυχων, ο παπά Τσαρκνιάς.

Το συνέδριο διήρκησε 8 ήμερες και πραγματοποιήθηκε στο ποταμόπλοιο «Πριγκίπισσα Αναστασία» που εκτελεί κρουαζιέρες στον ποταμό Βόλγα, από την Μόσχα μέχρι την Αγ. Πετρούπολη. Στο ποταμόπλοιο λοιπόν βλέπετε ότι τόλμησαν να βάλουν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, για να εκπροσωπεί την αποστολή των (ΨΕΥΤΟ)«Μακεδόνων» από την Ελλάδα!

Η πρωτοβουλία ήταν των Ρώσων διοργανωτών του συνεδρίου οι οποίοι πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο σύμβολο εκπροσωπεί το «Μακεδονικό έθνος».

Το μπλε φόντο το επέλεξαν για να τονίσουν ότι πρόκειται για… (ΨΕΥΤΟ)«Μακεδόνες» από την Ελλάδα κι όχι από άλλα μέρη της Μακεδονίας που σήμερα ανήκουν σε άλλα κράτη! Για τους γυφτοσκοπιανούς μάλιστα υπήρχε αναρτημένη η κρατική σημαία τους, για να φαίνεται η διαφορά. Η εχθρική προπαγάνδα οργιάζει και οι δικοί μας κοιμούνται και ροχαλίζουν… Εφημερίδα "Στόχος"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]